E2a

Hoe maak je een hut luchtfilter te installeren in een ford

Belangrijk voor de levensduur van de auto en de veiligheid van haar passagiers, uw auto luchtfilter is een van de meest essentiële dingen te installeren in uw auto. Momenteel zijn er twee soorten luchtfilters: deeltjes luchtfilter is een apparaat gemaakt van vezelige materialen die worden gebracht om vaste deeltjes, zoals schimmels, stof, pollen en bacteriën uit de lucht te verwijderen. Chemical luchtfilter, daarentegen, is gemaakt van een absorberende of katalysator voor de verwijdering van zwevende verontreinigingen zoals ozon of vluchtige organische stoffen. Alles wat een goede luchtkwaliteit vereist heeft een luchtfilter geïnstalleerd, zijn voorbeelden van deze bouw van ventilatiesystemen, vliegtuigen ventilatie en in motoren.

Hoe maak je een hut luchtfilter te installeren in een ford. Raadpleeg de handleiding.
Hoe maak je een hut luchtfilter te installeren in een ford. Raadpleeg de handleiding.

Het installeren van een cabine luchtfilter is eenvoudig en alles wat je nodig hebt zijn de volgende tools:

 • Interieurfilter
 • Platte schroevendraaier
 • Kruiskopschroevendraaier

Nu volgt u de onderstaande stappen uit om de cabine luchtfilter te installeren:

 • Raadpleeg de handleiding. Je moet op de juiste cabine luchtfilter opgemaakt voor uw motor. Controleer de details de gebruikershandleiding van uw auto handleiding voor de juiste is. Begrijp dat je niet zomaar elke cabine luchtfilter te kopen tegen wil en dank in de winkel. Als je koopt de verkeerde, zult u verder gehinderd door het hebben van te vervangen door de juiste is.
 • Vind de passagierszijde kap. De kap is een plastic stuk onder je ruitenwissers als ze naar beneden en niet in gebruik. Je moet hier twee kappen: aan de kant van de bestuurder en aan de passagierszijde. Verwijder de passagierszijde een.
 • Verwijder ze. Zoek de caps en met uw platte schroevendraaier, pop de eerste vier kappen beginnend vanaf de passagierszijde verhuizen naar het centrum. Het verwijderen van de kap zal onthullen een aantal kruiskopschroeven, verwijder die met uw kruiskopschroevendraaier.
 • Pop de motorkap. Open je motorkap en zoek naar de delen van de kap links onder de motorkap. Het moet helemaal in de terug, aan de linkerkant.
 • Zoek phillips. Nogmaals, zoek een set van vier ronde Phillips schroeven, die zijn ingesteld in het zwart plastic ringen. Draai de schroeven een paar keer om ze pop uit.
 • Verwijder ringen. Knijp het onderste gedeelte van de ring en druk de hele ring en omhoog uit het gat te schroeven. Verzamel de wasmachine / schroeven en leg ze opzij.
 • Verwijder de schoorsteen. Verwijder de kap omhoog en van de behuizing. U bent niet echt te verwijderen uit de auto, maar je het opzij legt.
 • Verwijder de spatbescherming. Met de kap uit de weg, het vinden van een handvat bedrukt met het woord "te trekken." Dit is het water bewaker die de cabine luchtfilter dat je moet verwijderen met behulp van het handvat bedekt. Door dit te doen verwijdert de splash guard.
 • Installeer het filter. Zonder de spatbescherming aan in de weg, kunt u nu eenvoudig installeren de cabine luchtfilter. Zorg ervoor dat de berichten zijn naar boven als jij.
 • Zet alles terug op zijn plaats. Zet alles terug op zijn plaats door het omkeren van de stappen 4-8

Vervang uw Ford cabine luchtfilter na elke 15.000 mijl of, afhankelijk van de suggestie van uw gebruikers Ford handleiding.