E2a

Hoe maak je een minivan camper zetten

In de loop der jaren zijn minibusjes zijn de beste keuze voor mensen die geïnteresseerd zijn in het omzetten van hun auto's in een minivan camper. Binnen de tijd slechts een week en met slechts een paar materialen die je kunt kopen bij uw plaatselijke warenhuis, zult u in staat zijn om de conversie te doen.

1. Bereid de volgende:

  • een garage die is gevuld met gereedschappen
  • kampeeruitrusting
  • glasvezel camper dak
  • buitenkant airconditioning stekkeradapter voor kampeerders
Hoe maak je een minivan camper zetten.
Hoe maak je een minivan camper zetten.

2. Aangezien er verschillende busjes om uit te kiezen, zou je nodig hebt om een die geschikt is voor de conversie hebben. Er zijn busjes die te dicht bij de grond en hebben zachte vering. Deze zijn groot voor gebruik in het terrein, maar meestal deze busjes hebben niet veel gebruik maken van de weg af. De ideale bestelwagens in gebruik zijn die vierwiel-minibusjes die 4WD's. Het is ook belangrijk om rekening mee te houden dat deze minibusjes grote opslagcapaciteit hebben en dat ze zorgen voor comfort voor haar passagiers en campers.

3. Alle achterstoelen en de inwendige delen van het busje moeten worden genomen. Minivans hebben meestal armleuningen, planken, bekerhouders, enz. en deze moeten allemaal worden verwijderd om ruimte te bieden. Als het stoelen die kan worden gevouwen en vervolgens geopend bedden, dan zijn belangrijk om. Het is gewoon belangrijk dat er genoeg ruimte is in het busje voor de apparatuur die u zal worden aan toe te voegen.

4. Het volgende ding om te doen zou zijn af te snijden van de daklijn voor gat van de glasvezel top is. Een pop top is belangrijk om te hebben omdat het niet alleen stahoogte en een goede bron van ventilatie. Deze kunnen worden gekocht door middel van een camper winkels, camper de catalogi of online. Er verschijnt een pop top dak bestaat uit de fiberglass shell, een doek buik en ondersteuning stutten. Met het gebruik van een elektrische zaag, zult u in staat zijn om een dak dat eruit zag als een professional gedaan te maken.

5. Je hebt nu de veerpoten te monteren voor de pop top. U moet bouten gebruiken om de stalen steunen worden bevestigd aan het voertuig, de glasvezel top niet rechtstreeks aan het dak. Dit is waar u kunt een boor gebruiken, zodat het goed bevestigd is aan het dak. U kunt er ook voor kiezen om zelf-tappende schroeven te gebruiken.

Hoe maak je een minivan camper zetten.
Hoe maak je een minivan camper zetten.

6. Als je klaar bent het bevestigen van de steunen, kunt u al gaan over de instructies in de handleiding om het doek en de glasvezel in te voeren.

7. U moet dan naar de keuken apparatuur eerst installeren. Aangezien u kunt gebruik maken van de achterbank als een bed te maken, moet u de keuken net achter de bestuurdersstoel te hebben. U kunt een fornuis, een wastafel en zelfs een koelkast. Vergeet niet om twee gaten geboord in het busje te hebben. Een gat zou zijn voor de afvoer van de gootsteen en het andere gat is waar alle draden voor de toestellen zal passeren. De kachel zou waarschijnlijk propaangas worden gebruikt, dus het zou het veiligst om deze buiten het busje gezet.

8. Zodra de keuken apparatuur is ingesteld, kunt u al regelen waar het bed zou moeten zijn. U kunt een paar planken aan de zijkant van het busje om je andere dingen op te slaan.

Alleen dat zagen herinneren een deel van het dak van uw bestelwagen een beperking van zijn structurele integriteit, vooral als het busje gebruik maakt van een zelfdragende carrosserie. Je zou kunnen hebben om uw lokale garage vragen of je nodig hebt om versterkingen te installeren om de chassis. Anders, je bent goed om te gaan. Geniet van kamperen met uw minivan.