E2a

Hoe maak je een motorfiets trek in een pick - up truck

Er zijn verschillende gevallen waarin u nodig hebt om uw motorfiets te vervoeren naar een plaats. Het kan worden het vervoer ervan naar de dichtstbijzijnde reparatiewerkplaats of het vervoer ervan naar een andere plaats voor een fiets evenement. Het maakt niet uit welke situatie u zich bevindt, er is altijd een eenvoudige oplossing voor u. Dat is het vervoeren uw motorfiets via een pick-up truck.

Hoe maak je een motorfiets trek in een pick - up truck. Zoek hulp van iemand.
Hoe maak je een motorfiets trek in een pick - up truck. Zoek hulp van iemand.

Ja, u hoort het precies goed. Met behulp van een pick-up truck voor dit doel is de makkelijkste en meest effectieve manier om dat te doen. Echter, je moet nog steeds weten hoe het goed te doen om ervoor te zorgen dat uw motor is op zijn beste conditie tijdens het ophalen proces. Dus hier, kennis te nemen van deze tips over hoe u uw motorfiets vervoeren met behulp van een pick-up truck:

  1. Bereid een helling. Je heel goed moet een helling die geschikt is voor de hoogte van de pick-up truck te krijgen. Je moet de juiste helling te grijpen om zo de positionering van uw fiets te maken in de truck een stuk eenvoudiger en sneller.
  2. Zoek hulp van iemand. Bel een familielid of een vriend om u te helpen de fiets te duwen op de helling in de richting van de truck bed van de pick-up. U kunt rollen tot het moment dat de voorband al in contact is met de voorkant van de pick-up het lichaam van de muur.
  3. De juiste positie van de fiets. U moet uw motorfiets in een positie waar het gewicht zal zijn in het midden van het bed van de pick-up truck zodra de kickstand is vergrendeld. Plaats vervolgens de kickstand omlaag waardoor de fiets leunen op het op de gebruikelijke wijze
  4. Zet de fiets. Met een ratelend band, moet u elke stuur veilig te stellen en het te binden op zijn plaats in beide zijden leuningen van de truck. Zorg ervoor dat de band gelijkmatig wordt aangedraaid aan beide zijden waardoor de fiets nog steeds op de standaard staat leunen zonder problemen.
  5. Zet de motorfiets achterzijde. U kunt gebruik maken van een ratelend riem voor dit doel ook. Je hoeft alleen beide zijden van de achterzijde van de fiets vast te zetten aan het lichaam van de pick-up truck.
  6. Test of de fiets veilig is of niet. Hier kunt u de fiets schudden van de ene kant naar de andere. Als u een beweging, moet je de banden een beetje strakker vast te zetten. Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen voor de veiligheid van uw motorfiets door het hele ophalen wordt.
  7. Sluit de truck achterklep. Als u zeker weet dat uw fiets wordt vastgezet op de vrachtwagen bed, kunt u al in de buurt van de achterklep. Met dit, je bent nu klaar om uw kostbare fiets te vervoeren naar waar u maar wilt om het te brengen.

Het vervoeren van uw motorfiets met behulp van dit soort truck is makkelijk uit dat u weet hoe u op de juiste manier te doen. Altijd in gedachten houden dat dit moet goed de hele tijd worden gedaan. Zo niet, het is u en uw motorfiets die zal lijden in het einde. U zeker niet willen dat dat gebeurt. Vandaar dat een manier om de voet aan de volgende tips voor een succesvolle en veilige vervoeren van uw fiets om het even welke plaats u wenst te vervoeren.