E2a

Hoe maak je een nep - auto nummerplaat te identificeren

Auto nummerplaten, ook wel nummerplaten, zijn essentieel voor autobezitters en de rest van de bevolking van autocriminaliteit te beschermen. Hier is hoe je een nep-auto nummerplaat herkennen als je twijfelt aan de authenticiteit ervan.

Hoe maak je een nep - auto nummerplaat te identificeren. Automatische nummerplaatherkenning.
Hoe maak je een nep - auto nummerplaat te identificeren. Automatische nummerplaatherkenning.
  • Automatische nummerplaatherkenning. Hierdoor is het gebruik van gespecialiseerde camera's die nummerplaten scant, zodat politieagenten, verkeer handhavers en tol verzamelaars kunnen gemakkelijk controleren auto's. Hoewel deze camera's kunnen vastleggen vluchtige beelden, ze niet herkennen van een auto plaat die is verschillend van een standaard auto plaat. Hierdoor werd een wet aangenomen om ervoor te zorgen dat de auto nummerplaten (inclusief ijdelheid platen) worden afgedrukt in een standaard lettertype, kleur en grootte. Als de camera niet herkent de plaat, dan is het meest waarschijnlijk worden gesmeed.
  • Verschillende voorste en achterste kentekenplaten. Meeste voertuigen moeten voorste en achterste kentekenplaten hebben, behalve voor motorfietsen, die op een nummerplaat bevestigd aan de rug. Voor en achter platen moet gelijk zijn aan verwarrend autoriteiten te voorkomen. Indien niet, dan is waarschijnlijk vervalst of beide kunnen worden vervalst om de wet te omzeilen.
  • Slechte kwaliteit van de afdruk. Echte auto nummerplaten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om slijtage te weerstaan en scheuren. Valse degenen zijn meestal ontworpen met goedkope materialen, en de verf zou vertonen tekenen van vervaging, krassen, en het pellen als de tijd gaat door.
  • Inconsistentie in het ontwerp. Echte auto nummerplaten zouden moeten uitgewerkte ontwerpen om ervoor te zorgen dat de vervalsers er een harde tijd het kopiëren van hen hebben. Vervalsers zijn gevoelig voor fouten te maken bij het maken van het ontwerp, alsmede verlof enkele details uit. Zij kunnen ook helemaal de verkeerde lay-out en indeling.
  • Ongebruikelijke lettertype. Zoals hierboven vermeld, is er een vereiste standaard in lettertype, kleur en grootte van de auto nummerplaat. U zult ter plaatse een nep-door nauw inspectie van het lettertype. Onderzoeken of de stijl is precies hetzelfde als de standaard als de grootte geschikt of uit een paar millimeter, en als de kleur gelijkmatig en op de juiste tint.
  • Analyseer het formaat Standard nummerplaten volgen een formaat:. De letter prefix vertelt het jaar waarin de plaat wordt uitgebracht en dit moet samenvallen met het jaar van het model van de auto beschikbaar is. Met valse nummerplaten, kunnen er nieuwere auto's met 'oude' platen, en vintage auto's met 'moderne' degenen. U kunt de indeling op de website van het Nationaal Nummer's op nationalnumbers.co.uk . Let op: ijdelheid platen, ook genoemd als gekoesterde platen, meestal niet voldoen aan dit patroon en worden gegeven door de particuliere eigenaren van de auto's.
  • Neem contact op met de DMV. Het Department of Motor Vehicles heeft een database van auto nummerplaten en voertuigen met een geldige registratie. Ze hebben ook op te nemen het VIN-nummer, of Voertuig Identificatie Nummer, geregistreerde auto's. Controleer of de VIN, die wordt afgedrukt op de plaat, echt is en overeenkomt met de eigenschappen van de auto (zie en.wikipedia.org ). De DMV heeft veel takken, en je kon hen te contacteren via hun websites. Typ gewoon "DMV" in uw zoekmachine op internet naar een website te vinden en met hen in contact.
  • Laat het geverifieerd met de DVLA. De DVLA of Driver and Vehicle Licensing Agency, is verantwoordelijk voor de registratie van auto's en nummerplaten registratie. Ook registreren gegevens zoals het model en het merk van de auto, de kleur, het jaar gemaakt, enzovoort. Als de auto nummerplaat is niet geregistreerd, of indien zij zijn geregistreerd met een andere auto, of als er een andere auto nummerplaat, dat is precies hetzelfde als het is, dan is het nep. U kunt hen bereiken via hun website op dft.gov.uk / DVLA .

Houd deze tips in gedachten wanneer u het inspecteren van de geldigheid van een auto nummerplaat. Raadpleeg de autoriteiten om uw bevindingen te bevestigen.