E2a

Hoe maak je een power booster te gebruiken

Een power booster

Een power booster, zoals de naam al aangeeft, versterkt de input kracht, macht, signaal of informatie in een meer onderscheiden of bruikbare vorm. Er zijn zoveel soorten van macht boosters, en deze zijn gecategoriseerd als mechanische, pneumatische, hydraulische, elektrische, elektromechanische, etc. Enkele voorbeelden van de macht boosters zijn rembekrachtiging, cellulaire booster, externe booster, versterker, enz.

Laten we bespreken kort hoe dit spul werkt.

Hoe maak je een power booster te gebruiken. Vermogen rem.
Hoe maak je een power booster te gebruiken. Vermogen rem.
  1. Vermogen Rem. De kracht remsysteem bestaat uit het rempedaal, hendels en assen, vocht opslag en cilinders, vloeibare voeringen, remblokken en remtrommels en-schijven. Het ingangssignaal of macht is de duw van je voet die is als het vertellen van het systeem "He, ik wil graag zoveel te stoppen". De voeding wordt geleverd door de hendels en assen aan het hydraulisch systeem via een zuiger die binnen de fluïdumcilinder. Binnen in de hoofdremcilinder, de kracht stimuleren optreedt. Drukt de zuiger de vloeistof in de buizen en lever deze vloeistoffen duwt de remvoeringen op de schijfremmen en drums stoppen de auto.
  2. Geluidsversterker. Dit type versterker bestaat uit elektrische componenten het ingangssignaal gegevens verhogen om meer kracht. Het ingangssignaal komt hier van een CD, DVD, flash drive of USB-stick, magneetband, en andere media. De antenne is ook een veel voorkomende bron van het geluid signaal. Het signaal van deze apparaten is zwak en wordt gecombineerd met de eigen sound versterker vermogen, het creëren van een high-powered signaal. De uitgang van de versterker heeft nu een grotere kracht die kan rijden grote luidsprekers van uw geluidssysteem.
  3. Cellular Booster. Dit is een twee-weg communicatie booster. Het is een oplossing voor woningen, kantoren en andere inrichtingen waar een mobiele telefoon signaal zwak is. Er zijn twee belangrijkste delen van dit type booster: buiten zendontvangerdeel en binnen zendontvangerdeel. Buiten transceiver buiten het gebouw ontvangen en verzenden signaal en naar de dichtstbijzijnde cellocatie noodzakelijk. In ontvangt gegevens van de cellocatie, de transceiver buiten het gebouw dienst doet als ontvanger. Het herhalingen (of versterkt) de aanvaarde signaal van de mobiele site en bezorgt ze aan de binnenkant zendontvanger via een kabel. De transceiver in het gebouw versterkt het signaal nog meer en stuurt deze draadloos naar uw telefoon. Aan de andere kant, als een telefoon zendt de informatie de transceiver doet als ontvanger. Aanvaardt de verstrekte of door het toestel verzonden, versterkt, en stuurt het naar buiten transceiver. De buitenkant zendontvanger zal dan fungeren als een zender. Het zal verder versterken van de kracht van het signaal en stuurt dit naar de mobiele site.
  4. Externe Booster. Een externe booster wordt de verbetering ontvangst van een vaste antenne, een satellietantenne, of een GPS. Een externe booster is een one-way communicatie signaalversterker. Het wordt ook wel een "receptie booster". Het accepteert signaal van uw lokale stations of satelliet en verbetert de ontvangst van uw apparaten, zoals televisies, radio's en GPS-systemen.

Er zijn vele andere soorten vermogensversterkers die we dagelijks tegenkomen. Zolang een inrichting de energie of vermogen toeneemt, zendt dat meer stroom naar de uitgang wordt dat apparaat als een booster.