E2a

Hoe maak je een rijbewijs

Het krijgen van een rijbewijs is niet alleen voor het rijden. Rijbewijzen zijn ook nuttig als state-uitgegeven identiteitsbewijs aan u voorbij de gate op luchthavens, het identificeren van jezelf naar een baan of zelfs verzilveren van een cheque.

Elke staat stelt zijn eigen regels met betrekking tot rijbewijzen

Elke staat stelt zijn eigen regels met betrekking tot rijbewijzen. Aan de specifieke eisen van uw staat te bepalen, probeer dan deze uitstekende online gids van driversed.com . Selecteer uw staat om te leren over de licentie-eisen. Een andere nuttige website, dmv.org , is geladen met nuttige informatie over alle 50 staten.

Hoe maak je een rijbewijs. Ga online of ga naar uw lokale staat licentie-kantoor (dit is meestal dezelfde als de department of motor vehicles) om een bestuurder handmatig te krijgen.
Hoe maak je een rijbewijs. Ga online of ga naar uw lokale staat licentie-kantoor (dit is meestal dezelfde als de department of motor vehicles) om een bestuurder handmatig te krijgen.

Als uw rijbewijs is geschorst of ingetrokken, zult u niet in staat zijn om een rijbewijs te krijgen in welke staat tot de opgegeven periode van schorsing is verstreken.

Als je probeert om een rijbewijs te krijgen, hier zijn enkele richtlijnen en een paar dingen te verwachten.

 1. Ga online of ga naar uw lokale staat licentie-kantoor (dit is meestal dezelfde als de Department of Motor Vehicles) om een bestuurder handmatig te krijgen. De meeste landen hebben een kopie van de handleiding online in. Pdf-formaat. De bestuurder handleiding beschrijft alle wetten en technieken die je moet begrijpen voordat u gaat rijden. Hier zijn een paar onderwerpen die u kunt verwachten te zien in de handleiding van de bestuurder:
  • Hoe te verkeersborden lezen
  • Defensief rijden
  • Alcohol en drugs wetten
  • Kruisingen
  • Voetgangers
  • Voorbijgaand
  • Draai
  • Parkeren
  • Speciale rijsituaties, zoals sneeuw, ijs en ophaalbruggen
  • Motorfietsen
 2. Neem de tijd om het materiaal thuis te bestuderen. Nadat u onder de knie hebben van het materiaal, terug naar de afdeling van motorvoertuigen op de schriftelijke test af te leggen. De "schriftelijke test" kan heel goed op een computer. In elk geval zal het formaat multiple choice. De test kan bestaan uit plaatjes van rijsituaties met vragen waarin u wordt gevraagd wat te doen. Als je hebt gestudeerd uw chauffeur Gebruiksaanwijzing, zal de test zijn vrij eenvoudig.
 3. Als u eenmaal het schriftelijk examen, krijgt u een bestuurder vergunning in afwachting van een kort oogonderzoek. Op dit punt, zal u worden toegestaan om te rijden wanneer een verantwoordelijke volwassene is in de passagiersstoel. Dat klopt - hiervoor zou kunnen zijn je ouders!
 4. Misschien wilt u overwegen het aanmelden voor onderwijs een bestuurder cursus, die kan worden gevonden via uw plaatselijke middelbare school, technische hogeschool of zelfs door prive-bedrijven in de gele pagina's. Sommige staten vereisen zelfs jonge automobilisten tot door middel van onderwijs bestuurder gaan voordat zodat ze hun volledige licentie te krijgen. Je moet de regels voor uw staat te controleren.
 5. Voor de eerste keer rijden, kunt u starten in een verlaten parkeerplaats. Op zijn minst, kies dan een weg met weinig verkeer. Neem even de tijd om vertrouwd te raken met alle van de controles in de auto. Als je leert om een auto te rijden met een handgeschakelde versnellingsbak, leren om de koppeling te gebruiken voor het rijden op de openbare weg.
  Elke staat stelt zijn eigen regels met betrekking tot rijbewijzen. Neem de tijd om het materiaal thuis te bestuderen.
  Elke staat stelt zijn eigen regels met betrekking tot rijbewijzen. Neem de tijd om het materiaal thuis te bestuderen.

  Als je eenmaal onder de knie hebt alle basisvereisten voor het rijden, is het misschien tijd om de weg af te leggen. Terug naar de Department of Motor Vehicles voor deze test. Je staat kan verlangen jongere bestuurders te hebben ingelogd een bepaald aantal uren met een ouder. U kan ook nodig zijn om uw vergunning hebben voor een bepaalde periode, meestal ongeveer een jaar. Voordat uw test beheerder voert het voertuig, zal ze waarschijnlijk willen om te controleren of uw auto aan alle wettelijke eisen voldoet. Alle systemen moeten goed werken, en moet u een bewijs van verzekering en een actuele registratie aan te tonen.

 6. Als u slaagt voor uw proefrit, krijgt u uw rijbewijs. Vergoedingen voor licenties variëren van staat tot staat, maar het is een bescheiden vergoeding - onder de 10€ in de meeste staten.