E2a

Hoe maak je een trommel micrometer gebruiken

Heb je nodig om uit te vinden de exacte meting van in je remtrommel de diameter? Dan, leren hoe goed een trommel micrometer gebruiken. Zodra u meer vertrouwd te raken met het gereedschap, kunt u gemakkelijk werken aan drum uw auto remsystemen, vooral als je een four-wheel antiek te hebben. Je kunt het gebruiken in het verzorgen van uw auto achter het remmen, ook.

Begrijp dat je remtrommel de binnendiameter begint te af te dragen tijdens de remschoen vervangen proces. Kijk uit voor uw remtrommel wanneer je machine het op een draaibank. Na een tijdje, je remtrommel is binnendiameter veranderingen. Als het te dun of te breed is, gaat het om minder effectief geworden.

Vergeet niet dat alle typen voertuigen een zogenaamde "ontdoen", maat voor remtrommels hebben. De "ontdoen", meting stelt de limiet op hoe ver kunt u uw remmen trommel binnendiameter bereiken. Een drum micrometer kan helpen bij u te laten bepalen hoe ver is uw remtrommel aan de "zich ontdoen" meting.

Hier zijn enkele richtlijnen voor u:

Hoe maak je een trommel micrometer gebruiken. Leg je rem ondersteboven trommelen op een werktafel.
Hoe maak je een trommel micrometer gebruiken. Leg je rem ondersteboven trommelen op een werktafel.
  • Leg je rem ondersteboven trommelen op een werktafel. Zorg ervoor dat het oppervlak waterpas staat. U moet ook controleren uw remtrommel de binnendiameter. Is het naar boven? Zo niet, dienovereenkomstig aanpassen.
  • Controleer uw remtrommel de binnendiameter. Heeft u een hitte barsten? Zijn bezettingen al aanwezig? Bezettingen leiden tot een ongelijke ondergrond. Een ongelijke ondergrond kan diep ingesneden in het interieur van uw remtrommel van het oppervlak. Waarom? Het is waar u uw schoenen.
  • Als bezettingen zijn al aanwezig, verder onderzoeken. Welke breukstreep is de diepste? Breng je trommel micrometer om het te meten. Dat moet u laten weten of u kunt uw machine remtrommel.
  • Check out de indicatoren van uw drum micrometer. Zijn ze goed gepositioneerd? Zijn ze gelijkmatig verdeeld in je remtrommel? Zo niet, druk uitoefenen op hen. Houd de druk licht en zelfs. De druk zal laten misplaatste indicatoren aan te passen of op een lijn met de bezettingen in binnen uw remtrommel de diameter.
  • Houd je remtrommel. U kunt iemand vragen om je te helpen, indien nodig. Anders kunt u gewoon met de rechtermuisknop de positie van uw handen aan beide zijden van je trommel micrometer. Ga verder met het draaien van uw drum micrometer.
  • Laat uw remtrommel de binnenomtrek volgen met de klok mee. Focus op wijzerplaat uw drum micrometer indicator. Is er een verschil? Meten. Een meting anomalie geeft duidelijk aan dat je remtrommel is kromtrekken begonnen. Met andere woorden, het is al nutteloos.
  • Noteer de exacte meting is aangegeven in het lezen van uw drum micrometer's. Vergelijk uw lees-en de omtrek meten? Is er een verschil?
  • In het algemeen, kunt u een meting stempel op je remtrommel. Het is direct aan de buitenzijde. De meting stempel luidt: "machine". Dit moet je laatste overweging zijn. Nadat u hebt gecontroleerd de meting, kunt u zien of uw remtrommel vervangen moet worden. Beseffen dat het lezen van de meting uitdagend omdat het deel is blootgesteld.

Het hele proces kan blijken te zijn vervelend

Het hele proces kan blijken te zijn vervelend. Dus, wees geduldig. Het kan zijn dat stof of roest te verwijderen, indien nodig.