E2a

Hoe maak je een truck suspension kit te installeren

Vrachtwagens zijn veelzijdig voertuigen

Vrachtwagens zijn veelzijdig voertuigen. Naast functioneren als een duurzame drager van zware lading, kunnen vrachtwagens worden gewijzigd om te worden aangedreven op alle terreinen. Dit is alleen mogelijk wanneer het voertuig is geïnstalleerd met een suspensie kit. Schorsing kits geven ook het beeld van een imposante truck met de hoogte en grote wielen.

U kunt de veilige en risicovrije spoor ofwel gaan van het brengen van uw truck naar een monteur voor professionele installatie of doe de installatie zelf. Het installeren van de suspension kit zelf klinkt misschien heel uitdagend, maar het is mogelijk zelfs voor de mechanisch uitgedaagd individu. Je hoeft alleen maar goed worden geïnformeerd over de eisen van deze taak en je bent goed om te gaan.

Hoe maak je een truck suspension kit te installeren. Ken de benodigde wijzigingen.
Hoe maak je een truck suspension kit te installeren. Ken de benodigde wijzigingen.

Voordat u begint met de installatie van een suspension kit op uw vrachtwagen, eerst na te denken over de volgende factoren:

 1. Wat doet je truck handleiding zeggen? Controleer dan eerst de fabrikant de handleiding en kijk of je ingewikkelde mechanische werkzaamheden zoals lassen of snijden nodig hebben. Als dit het geval is, heb je geen andere keuze dan te gaan naar een monteur die de tools die nodig zijn voor het project.
 2. Ken de benodigde wijzigingen. Uw vrachtwagen kan nodig zijn om een aantal aanpassingen gedaan voor het installeren van een suspension kit hebben. Sommige vrachtwagens moeten hun motoren te worden afgestemd op een specifieke overbrengingsverhouding bij het installeren van grotere banden. Als u niet beschikt over een idee van de overbrengingsverhouding nodig is voor een specifieke bandenmaat, ga dan naar een monteur en laat ze doen de taak.
 3. Begrijp de wettigheid. Sommige staten hebben geschreven voorschriften met betrekking tot auto-ophanging. Controleer dan eerst de wet voordat u verdergaat met dit project.
 4. Bereid je voor op verandering. Het hebben van een suspension kit en geïnstalleerd grote banden zal zeker invloed hebben op uw truck prestaties. Tractie is slecht op natte wegen, bochten zijn minder stabiel, en de hoogte kan enige tijd duren in het krijgen van meer gewend zijn.

Hier zijn de stappen die u moet doen bij het installeren van een vrachtwagen suspension kit:

Vrachtwagens zijn veelzijdig voertuigen. Begrijp de wettigheid.
Vrachtwagens zijn veelzijdig voertuigen. Begrijp de wettigheid.
 1. Ontkoppel de batterij om een elektrische schok te voorkomen.
 2. Til de vrachtwagen van de grond met behulp van aansluitingen.
 3. Draai de moeren die de onderste shock mounts een verbinding met de wielen.
 4. Maak de schokken van de bergen. U kan nodig zijn om een hamer te gebruiken om het een duwtje in de rug.
 5. Verwijder de studs dat de bladveer mounts aan het frame.
 6. Verwijder de U bouten, bladveren en de montagebeugels.
 7. Bevestig de nieuwe vering op de montagebeugels.
 8. Vervang de oude bussen van de wielen van uw truck door nieuwe.
 9. Bevestig de bladveren. Het zou beter zijn als je gebruik maakt nieuwe bouten.
 10. Plaats de U bouten aan het montageframe.
 11. Plaats de nieuwe schokken op de bergen en strak ze vast met de moeren en bouten.
 12. Laat uw truck op de grond en sluit de accukabels.

De stappen kunnen variëren afhankelijk van de suspension kit die u gaat gebruiken en uw truck model. Lees de instructies zorgvuldig door en zorg ervoor dat u elke stap te volgen. Bij twijfel, een monteur raadplegen om uw installatie en de uitlijning van de wielen controleren.