E2a

Hoe maak je een zonnedak te installeren in een toyota tundra

Het installeren van een schuifdak is niet de makkelijkste project in de wereld, maar het opscheppen en het gevoel van prestaties achteraf, in het bijzonder indien correct geplaatst, kan zeer lonend. Je zou moeten een aantal precisie snijgereedschappen en andere schuifdak-specifieke gadgets moeten in staat zijn om dit te doen. Je zou in staat zijn om dit soort materiaal te lenen van een vriend. Als nauwkeurig worden opgevolgd, moet de lijst hieronder staat zijn om u te helpen in het doen van dit project op uw eigen.

Hoe maak je een zonnedak te installeren in een toyota tundra. Zorg ervoor dat u een complete zonnedak kit.
Hoe maak je een zonnedak te installeren in een toyota tundra. Zorg ervoor dat u een complete zonnedak kit.
  • Zorg ervoor dat u een complete zonnedak kit. Verzamel alle gereedschappen en materialen die je nodig hebt voor uw project, omdat je niet zou willen pauzeren halverwege het project, omdat je een aantal extra hulpmiddelen of stukken. De zetels van uw Toyota Tundra moet worden geduwd helemaal terug.
  • Het afdekken van uw toyota tundra. De volgende stap zou zijn voor u om uw voertuig te dekken met een oud laken of zeil om het te beschermen tegen loslopende puin die mogelijk kunnen krassen of schade aan uw Toyota Tundra. Doe je lichtkoepel en verwijder de schroeven die dit samen. U moet dan doe je support boards plus de headliner achteraf.
  • Kuiltjes het metaal. De techniek van het markeren van metaal met ondiepe deuken heet kuiltjes, die je nodig hebt om te gaan doen. Je moet aan te slaan van je schaduw lade die is te vinden op de binnenkant van het dak. Zorg ervoor dat er ongeveer vier centimeter, minimale, ruimte aan beide zijden en dan zachtjes uw metalen kuiltje door middel van een schroevendraaier.
  • Bevestiging van uw zonnedak sjabloon of patroon. De volgende stap zou zijn voor u om de sjabloon voor uw zonnedak te nemen, moet u hem op uw dak, zorg ervoor dat de sjabloon lijnt de kuiltjes je eerder aanmaakte. Vergeet niet om te controleren of de draden van uw lichtkoepels zijn niet in de weg. Zorg ervoor dat u ook het dak brace te verwijderen.
  • Snijden door, het bevestigen van en het indienen van uw zonnedak. Je moet nu starter gat dat gaat door een van uw pre-gemarkeerde kuiltjes boren en knip uw dak materiaal met metalen plaat scharen. Probeer niet om de metalen plaat gesneden met gewone rieten. Schrootscharen dient te worden gebruikt, omdat ze zijn gemaakt voor dit soort operaties. Zorg ervoor dat u handschoenen draagt als je dit doet, omdat gesneden metaal is zeer scherp. Dat is de reden waarom je nodig zou hebben om de randen van het metaal in te dienen na de installatie, die is uw volgende stap.
  • Het testen van de pasvorm. Vergeet niet dat het altijd het beste om meer dan later erachter te komen dat je te veel heeft uw zonnedak ingediend dienen. Test regelmatig de pasvorm van uw sjabloon naar het dak om ervoor te zorgen als je de grootte precies.
  • Het plaatsen van de kit. Als u tevreden bent met de grootte van het dak, plaats enkele kit rond de rand van de lip en zet je frame op zijn plaats. Met behulp van de tussenringen plus enkele schroeven, sluit u zonnedak het voertuig.
  • Controleren op overtollige kit. Zorg ervoor dat u niet teveel kit hebben vooral rond de lip. Veeg ze af, voor het geval er. Voor de rest van je project, je hoeft alleen maar naar de schriftelijke instructies in uw installatiekit te volgen.

Nu alles wat je hoeft te doen is het schoonmaken van de rest van uw auto, zodat u kunt uw vrienden nemen op een joy ride met uw nieuw geïnstalleerde zonnedak.