E2a

Hoe om te betalen voor een oude bekeuring

Is het niet gewoon je bloed stollen op een andere een van die dun papier glijdt worden overhandigd aan u door de mooie, oude agent te zien? "Dat was niet te hard!" je zegt tegen jezelf in je hoofd. Maar het is het niet waard om afvinken de officier, en meer nog niet de moeite waard om te gaan tegen de wet (als je echt bent een wet overtreden). Dus als je een teensy-weensy fout van het doen van een paar inkepingen meer dan gewezen op de maximumsnelheid gemaakt, accepteert u de fout en om te gaan met het ticket zo snel mogelijk. Niet alleen heb je het risico te vergeten over het ticket als u uitstel van betaling, maar u misschien ook onnodig veel uitgeven voor boetes. Betaal tickets binnen het tijdsbestek gegeven aan u (meestal rond de 30 dagen) en vermijd de paniek en angst bij een laatste aanmaning wordt verzonden naar uw huis of kantoor.

Een minimum bedrag van tien dollar betaalt elke keer dat je niet in staat bent om te betalen op de einddatum. Dit blijft ophopen. Je mag meer in rekening worden gebracht als u zijn te vinden in minachting van de rechtbank voor het continu negeren mededelingen en niet betalen van uw boetes. Maar in het ongelukkige geval dat uitstel en vergeetachtigheid beter van u krijgt, hier zijn een paar manieren om te betalen voor een oude bekeuring.

Hoe om te betalen voor een oude bekeuring. Belangrijke opmerking.
Hoe om te betalen voor een oude bekeuring. Belangrijke opmerking.
  • Belangrijke opmerking. Voordat iets anders, opnieuw controleren uw ticket voor belangrijke informatie en bereken voor het bedrag dat u moet betalen. Je moet voortdurend opnieuw berekenen uw straf voor elke week dat u besluit om de betaling uit te stellen. Om te controleren het bedrag, kunt u bellen met de Finance hotline geschreven op het ticket en in contact komen met een financiële vertegenwoordiger.
  • Contant betalen. De meest eenvoudige en meest eenvoudige manier van betalen voor uw ticket is door middel van geld en in persoon. Indien u wenst te betalen in contanten, kunt u overgaan tot een regering gecontroleerd en erkend zijn business center, die contant geld, cheque, postwissel, en debet-of kredietkaarten aanvaarden. Vergeet niet om een ontvangstbewijs of een nota van de volledige betaling te krijgen.
  • Online bankieren. Dank God voor high speed internet! Ontegenzeggelijk is de snelste manier om te gaan met geld en transactie, kunt u betalen voor de schuld door het doen van transacties online via je eigen bank. U kunt ook betalen via creditcard of pinpas online. Uw bank in rekening mag brengen een minimale hoeveelheid voor de dienst dus gewoon in contact te komen met uw bank vertegenwoordiger met betrekking tot hoeveel uw bankkosten.
  • Snail mail. Betaling van uw ticket via post is een optie, maar het is de minst aangemoedigd wijze van betaling, omdat het vertrouwen van de efficiëntie en de snelheid van de post is erg lastig. U hebt voor het verzenden van uw e-mail vroeg genoeg om de financiële afdeling te bereiken binnen de gestelde termijn, meestal 30 dagen vanaf het moment dat het ticket is uitgegeven. Voor deze wijze van betaling, STUUR GEEN CASH maar stuur een cheque of postwissel slip. Vergeet niet om de follow-up van de afdeling om te vragen of de envelop / pakket werd ontvangen op tijd.

Betalen voor verkeer tickets is een probleem met een eenvoudige oplossing. U kunt repareren in slechts een paar minuten online of binnen een week via de post. Vermijd onnodige boetes en vervelende verergerd door het betalen van vergoedingen op tijd. Veel succes!