E2a

Hoe om uw eigen auto spanningsstabilisator maken

Een stabilisator is een instrument dat wordt gebruikt om te helpen materiaal te handhaven. Het elektronisch of mechanisch worden. Het doel is om instabiel apparaten zetten in evenwicht.

Stabilisatoren worden gebruikt in verschillende toepassingen

Hoe om uw eigen auto spanningsstabilisator maken. Bereid het diagram en alle onderdelen en gereedschap die nodig zijn om de auto te spanningsstabilisator te maken.
Hoe om uw eigen auto spanningsstabilisator maken. Bereid het diagram en alle onderdelen en gereedschap die nodig zijn om de auto te spanningsstabilisator te maken.

Stabilisatoren worden gebruikt in verschillende toepassingen. Ze kunnen ook worden gebruikt in de geneeskunde, zoals geneesmiddelen die iemands bloeddruk te stabiliseren. Stabilisatoren ook een praktische toepassing in het gebied van chemie, als een chemische verbinding die de plotse staat van een andere stof voorkomt. Luchtvaart maakt ook gebruik van stabilisatoren onder controle houden van een vliegtuig. Dit zijn de verticale stabilisatoren en staartvlakken. Ze worden ook gebruikt in watercrafts als hydrofoil. Er zijn ook kano stabilisatoren voor extra veiligheid en stabiliteit. Archeologen ook stabilisatoren voor hun GPR systemen. De bodem bevat ook een natuurlijke stabilisator. Deze worden vaak gebruikt op steenslag en ontleed graniet. Digitale video-apparatuur ook gebruik maken van een speciale stabiliserende systeem. Voorbeelden hiervan zijn de Glidecam 2000 en Glidecam 2000 Pro. Glidecam 2000 is een hoogwaardige handheld camera met stabiliserende beugels. De accolades 'doel is het bieden van een soepel en evenwichtig beeld.

Een van de meest gebruikte stabilisatoren de spanningsstabilisator

Een van de meest gebruikte stabilisatoren de spanningsstabilisator. Een spanningsstabilisator is een apparaat dat wordt gebruikt om de uitgangsspanning van de apparatuur die relatief is het veranderen van de ingangsspanning te regelen. Zijn functie is dat de uitgangsspanning belasting niet de grenzen van de transistor om overbelasting te voorkomen overschrijden. Het werkt met behulp van een stroombron en verschillende reguleren transistors. Een goed voorbeeld van een spanningsstabilisator is een auto spanningsstabilisator.

Een auto spanningsstabilisator werkt als een filter en alternatieve spanning opslag. Hoewel alle voertuigen hebben een ingebouwde spanningsstabilisator is niet toereikend voor alle spanningsfluctuaties. Het gebruik van een extra auto spanningsstabilisator is van cruciaal belang - vooral als u nieuwe apparatuur geïnstalleerd in de auto, zoals een nieuw audiosysteem. Dit zal zijn aan de spanning belasting van elektronische systeem van de auto-eenheid. De extra auto spanningsstabilisator zal absorberen het grootste deel van de passerende stroom, zodat het niet langer elke inmenging. Het draagt ook bij aan een stillere motor en een betere gasrespons.

Stabilisatoren worden gebruikt in verschillende toepassingen. Sluit de kabel met de ring terminal.
Stabilisatoren worden gebruikt in verschillende toepassingen. Sluit de kabel met de ring terminal.

Er zijn verschillende auto stabilisator op de markt. Maar als je op een budget, hier zijn de stappen om uw eigen auto spanningsstabilisator te maken.

  1. Bereid het diagram en alle onderdelen en gereedschap die nodig zijn om de auto te spanningsstabilisator te maken. De meeste bouwmarkten hebben kits op het maken van auto stabilisatoren. U kunt controleren welke lokale bouwmarkten of zelfs surfen op het internet. Als u van plan bent over het kopen van losse onderdelen, moet u kabels, ring terminals, een behuizing (plastic is meer aan te raden), 16V condensatoren (elektrolytische en keramiek), zekering, zekeringhouder en een printplaat.
  2. Sluit de kabel met de ring terminal. Maak twee gaten in de behuizing. Soldeer de condensatoren op de printplaat in een parallelle opstelling. Let op de polariteit van elke condensator volgens het schema.
  3. Zodra alle condensatoren zijn gesoldeerd op de printplaat, sluit u de zekeringhouder. Sluit het apparaat met behulp van de behuizing.

Voor installatie, sluit het apparaat aan op de accu. U kunt gebruik maken van een band naar de stabilisator stevig hechten aan uw voertuig.

Het maken van uw eigen auto spanningsstabilisator is misschien niet zo moeilijk als het lijkt. Afgezien van het geld dat u zal redden, is het ook een zeer lonende ervaring.