E2a

Hoe om veilig te rijden rond kinderen

Mensen die de straat op alledaagse zijn een gevarieerde mix

Mensen die de straat op alledaagse zijn een gevarieerde mix. Er zijn oude mensen, volwassenen, jong volwassenen en kinderen. Geen van hen zou ooit te schaden door een ongeluk of intentie. Het is al erg genoeg voor volwassenen om een ongeluk. Hoeveel slechter voor kinderen die niet eens beschermen of verdedigen? Als chauffeur heb je de plicht om veilig te rijden niet alleen omwille van onschuldige volwassen voetgangers, maar vooral omwille van de onschuldige en hulpeloze kinderen. Nadelige gevolgen voor kinderen via vehicular ongevallen kunnen worden vermeden als u de volgende echt eenvoudige regels van veiligheid. Enkele van de belangrijkste zijn beschreven in dit artikel.

Hoe om veilig te rijden rond kinderen. Rijd voorzichtig in woonwijken.
Hoe om veilig te rijden rond kinderen. Rijd voorzichtig in woonwijken.
  • Kijk voor hen. Tijdens het rijden, wees altijd alert zijn op kinderen wandelen of rijden hun fietsen. Vooral wanneer u een back-up van uw auto, in welk geval uw visie kan worden beperkt, altijd controleren of er kinderen die mogelijk achter uw auto.
  • Langzaam aan. In gebieden die worden bezocht door kinderen-zoals parken, speeltuinen, scholen langzaam-rijden. Straten met geen trottoirs zijn ook plaatsen waar je moet extra voorzichtig zijn en op de signalering voor de kinderen plotseling de straat overstak. Bushaltes zijn ook gebieden waar je moet vertragen, omdat ze zijn gebieden waar zowel volwassenen als kinderen uitstappen van de bus.
  • Rijd voorzichtig in woonwijken. Kinderen hebben vaak weg te blijven van het huis om te spelen of zwerven rond hun buurt. Omdat ze in hun comfort zone, hebben ze de neiging om te voelen dat de weg is een verlengstuk van hun eigen huis en kunnen de weg of straat over te steken zonder enig respect voor de veiligheid. Kinderen zijn vaak dat onnadenkende, hoewel we kunnen hen niet kwalijk nemen omdat ze zo. Daarom voorzichtig te rijden en altijd je ogen open houden. Je zult nooit weten wanneer een fiets-riding kind zou plotseling uit het niets.
  • Gebruik je remmen, niet uw hoorn. Dit is een vaak herhaalde waarschuwing dat niet alleen kinderen maar ook volwassenen beschermt. Blazen uw auto hoorn maakt genoeg lawaai dat kan irritant en schadelijk zijn voor de oren van iemand.
  • Bescherm uw kinderen passagiers, ook. Altijd wikkelen hun veiligheidsgordel om hen heen en train ze goed vast hun veiligheidsgordel. Ook leren ze de waarde van het voorzichtig bij het rijden.
  • Goed Parkeer uw voertuig. Meer in het bijzonder, parkeer uw auto dan op een zodanige wijze dat je niet nodig hebt om het voertuig een back-up om de parkeerplaats te verlaten.
  • Maar onze signalen op schoolbussen 'verkeerslichten. Verschillende knipperende kleuren betekenen verschillende dingen. Een knipperend geel licht is het signaal dat de bus staat te komen tot een volledige stop. Een knipperend rood lampje betekent dat de bus is op een volledig tot stilstand en wordt ofwel het laden van passagiers (kinderen) of lossen ze. Indien mogelijk, stop uw auto als een schoolbus 'rode lampjes knipperen. Zo niet, in ieder geval vertragen uw snelheid en rijden door zo zorgvuldig als je kunt om te voorkomen dat het raken van elke jongere.

Met de juiste voorzichtigheid en zorgvuldigheid, kunt u helpen extra kinderen van ongevallen en onnodige schade terwijl u rijdt rond in gebieden waar kinderen waarschijnlijk om te spelen en te verzamelen.