E2a

Hoe te automotive hydrauliek en zeehonden kiezen

Hydrauliek is gewoon gedefinieerd als liquide engineering. In andere woorden is ook gerelateerd aan hydraulische vloeistof stroom waarbij het gebruikt vloeistoffen te genereren en zenden energie.

Hydrauliek wordt gebruikt in verschillende soorten machines. Het kan gebruikt worden in hefwerktuigen, slepen machines, bewegende machines en bijna alle soorten voertuigen, zoals vliegtuigen en automobielsector.

Het gebruik van hydrauliek in auto heet automotive hydrauliek

Het gebruik van hydrauliek in auto heet automotive hydrauliek. Er zijn drie verschillende onderdelen die in de automotive hydrauliek. Allereerst is er de tandwielpomp die gebruikt verschillende soorten tandwielen te pompen de vloeistof naar de motor. Het doel van deze tandwielpomp is om de kracht stuurinrichting van een auto waardoor de snelheid. Een ander deel is de hydraulische klep. Het verdeelt en regelt de vloeistofstroom en debiet. Het laatste deel wordt een hydraulische motor. Het is degene die verantwoordelijk is voor het starten van de motor en voor het houden van de remmen werken.

Tussen de verschillende onderdelen van een auto hydraulica, de hydraulische pomp is de belangrijkste versnelling nodig is voor een auto of een machine correct werkt. Er zijn verschillende factoren die in het kiezen van welke hydraulische pomp uw machines of auto past:

Hoe te automotive hydrauliek en zeehonden kiezen. Bedrijfsdruk.
Hoe te automotive hydrauliek en zeehonden kiezen. Bedrijfsdruk.
  1. Bedrijfsdruk. Werkdruk is onderverdeeld in vier verschillende niveaus. De eerste is de extreem hoge druk. Dit wordt gebruikt in machines of machines die worden gebruikt om voorwerpen. Enkele voorbeelden zijn sleepwagens en bulldozers. De tweede is het hoge niveau druk. Dit wordt gebruikt in landbouwmachines, zoals boorders en mechanische poelies. De derde is het medium niveau druk. Dit wordt gebruikt voor zware vrachtwagens. De laatste is het lage niveau druk. Dit is het meest gebruikte soort in auto.
  2. Temperatuurregeling. Het is belangrijk voor een hydraulische pomp om een evenwichtige temperatuur te houden voor het goed te laten werken. Koude hydraulische pompen kan ertoe leiden dat uw motor te bevriezen waardoor de auto stoppen en hete hydraulische pompen kan ertoe leiden dat uw motor oververhit raakt.

Sommige fabrikanten die in de markt bekend staat om de productie van hoge kwaliteit hydraulische pompen en andere auto-onderdelen zijn Vickers Pomp Corporation, Parker Hannifin Corporation en Intertech Company.

Samen met hydrauliek is een ander belangrijk onderdeel genaamd afdichting. Afdichting gebruikt om lekkage vooral wanneer druk wordt uitgeoefend. Er zijn verschillende soorten afdichtingen vrij en varieert hoeveel druk kan voorkomen. Het kan een lichte afdichting, heavy duty seal, o-ring afdichting of auto-V-afdichtingen zijn.

Het gebruik van hydrauliek in auto heet automotive hydrauliek. Temperatuurregeling.
Het gebruik van hydrauliek in auto heet automotive hydrauliek. Temperatuurregeling.

Bij het kiezen van de beste afdichting voor uw auto, moet u de kwaliteit van de componenten, die hieronder worden besproken overwegen.

  1. Zuiger. Dit is de belangrijkste component van een afdichting voorkomt dat de vloeistof weglekt uit de pomp behouden tegen de rand van de pomp
  2. Staaf. Dit wordt gebruikt om te voorkomen en te sluiten verontreinigingen. Een effectieve stangafdichting moeten goed aanpassing aan de inconsistente veranderingen in temperatuur en druk.
  3. Geleideringen. Deze worden gebruikt om te verzekeren dat de zuiger en de stang intact zijn zodat het kan een hogere druk die.
  4. O-ringen. Deze worden gebruikt om de levensduur van de afdichting te verlengen door het sterker.

Het kiezen van de juiste auto-hydrauliek en zeehonden zal verbeteren van uw auto de prestaties. Het kan ook het verminderen van de frequentie van het onderhoud, die uiteraard kunt u meer geld te besparen.