E2a

Hoe te autoradio beoordelingen te vergelijken

Dus je hebt besloten dat de stereo-installatie die bij uw voertuig gewoon niet is het snijden niet meer en het is tijd om uw opties te verkennen. Deze dagen, is er een breed scala aan stereo-installaties kunt u kiezen uit, dus je moet weten wanneer je gaat je gang en kopen. Er zijn een aantal goede middelen die er zijn die ervoor zorgt dat deze beslissing makkelijker als je weet waar ze te vinden. In dit artikel zullen we proberen om u te laten zien waar je moet kijken en een paar dingen te zoeken.

Hoe te autoradio beoordelingen te vergelijken. Car audio tijdschrift beoordelingen.
Hoe te autoradio beoordelingen te vergelijken. Car audio tijdschrift beoordelingen.
  1. Vind reviews online. Er zijn een aantal goede online sites, dat geeft je een uitgebreide evaluatie van nieuwe autoradio . Mijn eerste stop zou zijn bij About.com is geweldig stereo-pagina . Alles wat je moet weten over de stereo die u zou willen, kunt u hier vinden. Voor zover sites met autoradio beoordelingen te gaan, vind ik dat Cardomain heeft een heleboel voor elk product, maar ze verkopen ook deze producten. Net als Amazon, ze allebei beoordeling en verkopen producten. Nu is er geen reden om te geloven de juistheid van deze beoordelingen ten opzichte van alle anderen, maar ik denk dat het de moeite waard is te merken. Crutchfieldadvisor heeft een mooie review sectie opgesplitst in redactionele en reviews van consumenten, dat is een goede manier om te vergelijken. Alle dingen beoordeeld sites zoals CNET en Epinions hebben een flink aantal van de reviews van de consument ook. Search.acoustics is het beste van alles. Het bevat redactionele beoordelingen van car audio sites, car audio tijdschriften en consumenten sites.
  2. Car audio tijdschrift beoordelingen. Er zijn een aantal grote tijdschriften Op de stands die goede recensies geven. Ze hebben meestal een bijbehorende website, dat is als het krijgen van het beste van beide werelden. Sound & visionmag , Caraudiomag en Carsound & performance zijn allemaal goede bronnen, zowel online als op het magazine rek.
  3. Vraag een professional. In elke gemeente of stad zul je in staat om een lokale car audio winkel te vinden. Er is geen kwaad het lopen in een van deze plaatsen en gewoon vragen een medewerker over de verschillende stereo-installaties. Nu, deze jongens willen je iets te verkopen, maar voor het grootste deel zullen ze meteen te schieten met je mee. Een ander voordeel hiervan is dat als je kiest om te gaan met een van de eenheden die ze verkopen in de winkel, zij zullen het ook voor u installeren. Als u er een kopen online en iemand anders nodig om het te installeren, moet u voor installateurs winkelen na het krijgen van het apparaat. Grotere plaatsen als Circuit City en Best Buy hebben een grote selectie van car audio producten en installatie. Kijk voor aanbiedingen op deze plaatsen waar gratis installatie kunnen worden aangeboden.
  4. Dus bij het vergelijken van recensies, altijd een paar dingen in gedachten. Is de recensent proberen te verkopen u het product dat hij aan een herziening van? Heeft de reviewer hebben car audio ervaring? Houd in gedachten dat ik een aantal van de beste beoordelingen van amateurs en enkele kleinerende beoordelingen van verkopers gevonden. Dus rond te kijken op zo veel als je kunt en krijg een consensus. Met alle van de middelen hierboven, moet dit makkelijk genoeg te doen.