E2a

Hoe te bluetooth verbinding te maken met een auto stereo - installatie

Rijden onder invloed is niet de enige grote moordenaar als het gaat om auto-ongevallen. Deze dagen, is de prevalentie van mobiele telefoons uitgegroeid tot een potentiële bron van problemen voor automobilisten. Het aantal mensen dat het krijgen van gewond of gedood als gevolg van mobiele telefoons stijgt. Sommige mensen zijn dol op het maken van bellen in het wiel. Erger nog, sommige zelfs de tekst tijdens het rijden!

Een goede oplossing om te voorkomen dat het houden van uw telefoon tijdens het rijden is het gebruik van een handsfree-kit. Bij de meeste telefoons, kunt u een bedrade headset. Bluetooth-telefoons kunnen gebruik maken van goedkope Bluetooth-headsets. Echter, als je het geld hebt, zou je high-end audiosysteem of luxe auto waarschijnlijk een Bluetooth-sound-systeem, dat de plaats van de microfoon en luidsprekers van uw telefoon vindt.

Ook is het niet alleen de telefoon kunt u verbinding met uw autoradio. U kunt ook-interface uw Bluetooth-compatibele muziekspeler, zodat je muziek kunt afspelen zonder kabels.

U kunt uw Bluetooth-telefoon of-apparaat op uw autoradio in een paar eenvoudige stappen.

  • Schakel Bluetooth in uw autoradio. Bluetooth kan worden standaard uitgeschakeld om te besparen op energie. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw autoradio de handleiding over hoe dit te manipuleren. In het bijzonder, proberen uit te vinden hoe u uw autoradio de Bluetooth-radio detecteerbaar te zijn. Terwijl je toch bezig bent, probeer dan op zoek naar een Bluetooth-toegangscode. Sommige apparaten vereisen deze om te worden gekoppeld.
  • Open uw mobiele telefoon menu Connectiviteit (het kan een andere naam hebben, afhankelijk van het merk). Selecteer de "ontdek nieuwe apparaten" optie.
  • Een lijst van nabije Bluetooth-apparaten verschijnt. Zoek naar de naam van de stereo-installatie van uw auto.
  • Toets de pairing toets. U vindt deze in de handleiding. Of, bij ontstentenis, dit is meestal 0000 of 1234.
  • Probeer het maken van een gesprek of het afspelen van een nummer op uw telefoon of muziekspeler. Als de audio wordt doorgestuurd naar stereo van uw auto, u weet dat uw Bluetooth-verbinding goed werkt.

Merk op dat terwijl de high-end auto's worden geleverd met een Bluetooth-verbinding wordt standaard, kunt u ook beschikken over een Bluetooth geïnstalleerd op vrijwel elke auto met een toevoeging van een Bluetooth-kit. Bedrijven als Motorola verkopen aftermarket kits die aansluiten op uw stereo-installatie. Deze add Bluetooth-verbinding naar stereo van uw auto, en zal ook automatisch de audio-installatie. Bijvoorbeeld, wanneer u belt of een oproep, zal de muziek worden automatisch gedempt om plaats te geven aan uw gesprek.

Sommige apparaten ook als Bluetooth luidsprekertelefoon

Hoe te bluetooth verbinding te maken met een auto stereo - installatie. Schakel bluetooth in uw autoradio.
Hoe te bluetooth verbinding te maken met een auto stereo - installatie. Schakel bluetooth in uw autoradio.

Sommige apparaten ook als Bluetooth luidsprekertelefoon, maar niet direct interface met het audiosysteem van de auto. Dit kunnen goedkoper zijn, maar met beperkte functionaliteit. Je zou beter af met behulp van uw telefoon handsfree-functie.

Bovendien

Bovendien, sommige rechtsgebieden geloven dat het niet alleen de mobiele telefoon die blijkt te zijn gevaarlijk houden, maar ook het feit dat de bestuurder wordt afgeleid door een gesprek. Daarom kan in sommige staten of landen, zelfs praten over de telefoon door middel van een headset of via Bluetooth kan onrechtmatig zijn. Zorg ervoor dat u met uw autoriteiten te controleren voordat u de telefoon met Bluetooth.