E2a

Hoe te rollen beginnen Een auto

Er komt een punt in je leven wanneer je zult eindigen met een auto die niet wil starten. Meestal, als dit probleem zich voordoet, kunt u gebruik maken van een bos van startkabels en jumpstart uw auto terug in het leven. Maar wat als je de startkabels links ergens anders en je merkt dat je vastzit? De volgende beste ding is om te rollen van de auto te starten. Deze methode is ook bekend als push start. Het is een effectieve manier om wat sap te krijgen in de motor van uw auto. Rol het starten van een auto is een perfecte methode om te gebruiken tijdens een noodsituatie, maar zorg ervoor dat u alleen deze methode voort te zetten bij sleepwagens en startkabels zijn uit den boze. Hieronder staan de stappen over hoe om te rollen start uw auto op de juiste manier.

  • Het werkt alleen op handleiding. Helaas, als je aan het rijden bent een automatische transmissie, dan kun je niet rollen start uw auto. Dit werkt alleen voor handgeschakelde transmissie, omdat je nodig hebt om stap op de koppeling om de auto in de versnelling. Uitproberen automatisch en u kan uw auto beschadigd in het proces. Zorg ervoor dat uw auto de ingeschakelde noodrem heeft voordat u probeert deze. De noodrem wordt voorkomen dat de auto wegrolt uit voordat u klaar bent om de auto te starten.
  • Zoek iemand om de auto te duwen. Als je alleen bent en rijden, je moet vinden andere mensen om u te helpen duwen de auto. Je kunt het niet zelf, omdat je nodig hebt om stap op de koppeling om dit uit te succesvol te trekken. U moet de auto te duwen met een snelheid die uiteindelijk zal aangrijpen op de transmissie. Maak de weg vrij voor je, zoals je misschien een plotselinge uitbarsting van snelheid te krijgen als de auto in een versnelling staat.
  • Zorg ervoor dat het contact is ingeschakeld. Zelfs als de auto is geen tekenen van leven, draai de contactsleutel naar de 'aan' plek. Vergeet niet dat als de sleutel op de "start" positie, is het helemaal wendde zich tot het einde. De "on"-stand is de uitsparing vlak voor de start positie. Zorg ervoor dat de toets wordt hier geplaatst wanneer u begint met de rollende start.
  • Beginnen te rollen. Als je alles hebt plaats, de noodrem lossen terwijl u stappen op de koppeling. Controleer om te zien dat de auto in een versnelling staat en is klaar om de macht start zodra het wordt de sprong die het nodig heeft. Stap op de koppeling aangezien u rolt via de weg, en houd het stuur stabiel als je gaat.
  • Als het eenmaal versnelt, laten gaan. U voelt de auto te krijgen in de groef als het wint snelheid. Zodra de snelheid goed is, laat de koppeling los terwijl ervoor te zorgen dat de auto wordt uitgevoerd in de eerste of de tweede versnelling. Instellen van de auto op eerste versnelling zal een schokkerig start ten opzichte van de tweede versnelling. De auto's overdracht zal normaal schoppen in een keer de snelheid bereikt ongeveer vijf tot tien mijl per uur.

De rollende start kan niet effectief zijn bij de eerste poging

Hoe te rollen beginnen een auto. Het werkt alleen op handleiding.
Hoe te rollen beginnen een auto. Het werkt alleen op handleiding.

De rollende start kan niet effectief zijn bij de eerste poging. Als dit niet gebeurt, kan het nodig zijn om de snelheid van de auto meer. Gewoon weer trek de noodrem en herhaal de bovenstaande stappen tot de gegevensoverdracht zijn werk doet.