E2a

Hoe te typen remaansturing vinden

Een remaansturing is samengesteld uit een elektrische rem controller, elektronische bedrading, remvoering, en elektrische besturing. Het apparaat dat stroom levert aan elektrische een trailer van de remmen van het trekkende voertuig wordt een elektrische rem controller.

Er zijn vele soorten van de remaansturingen, maar de stijlen verschillen in het aantal van de remmen kan de regelaar op kracht, zijn uiterlijk, en hoe de remmen zorgen voor borstelloze controle en controle rem surge. Er zijn slechts twee belangrijke types van elektrische rem controllers, de de Proportioneel, Motion Sensing, of Pendulum type en de tijd vertraagde of Solid State remaansturing type.

Proportioneel, Motion Sensing of Pendulum Break Controller Type

Een motion sensing of proportionele rem controller kan gemakkelijk voelen hoe snel een aanhangwagen slepen voertuig in beweging tot stilstand en zorgt voor een gelijke hoeveelheid van de macht aan remmen van de aanhangwagen. Dit type controller biedt proportionele evenwichtig te remmen en is het meest geschikt voor aanhangwagens die relatief zwaar en over grote afstanden. Deze controller optimaliseert het remmen als zowel trailer en trekkend voertuig de remmen te stoppen in koor.

Hoe te typen remaansturing vinden. Hoewel een vertraagde rem-controller biedt voldoende remkracht.
Hoe te typen remaansturing vinden. Hoewel een vertraagde rem-controller biedt voldoende remkracht.

Een slinger circuit activeert de rem controller en zintuigen de sleep voertuig te stoppen beweging. Een rempedaal schakelaar kan de proportionele rem controller. Als de bestuurder de remmen van het voertuig, een aangrenzende motion-sensor detecteert de snelheid waarmee het voertuig stopt en oefent een gelijke hoeveelheid, zo langzaam of snel remkracht, de remmen van de aanhangwagen. Dit maakt de trailer en sleepvoertuig stop met dezelfde snelheid. In geval van nood of plotseling stop waar de remmen van een sleepvoertuig worden betreden abrupt, wordt de ingestelde maximale remvermogen onmiddellijk verzonden door de proportionele regelaar om de trailer te remmen. Als de rempedalen goed zijn afgesteld, de aanhanger en het voertuig vertraagt gemakkelijk op dezelfde snelheid. Dit verhoogt de rem efficiëntie en vermindert de slijtage van de remvoeringen. Een proportionele regelaar zorgt voor de minste slijtage van het trekkende voertuig en de aanhanger de remmen en zorgt voor de snelste en soepelste remmen.

Vertraagde of Solid State Rem Controller Type

Wanneer dit systeem wordt gebruikt, zelfs indien maximale druk op het voertuig remmen, wordt slechts een vooraf bepaalde snelheid van remkracht doorgegeven aan de trailer. Er is een vertraging als de trailer eenheid langzaam opbouwt zijn volle remkracht.

Hoe te typen remaansturing vinden.
Hoe te typen remaansturing vinden.

Een vertraagde rem controller systeem is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden geïnstalleerd en gemonteerd op een gekozen hoek. De rem-controller activeert de trailer rem, op basis van een ingestelde vertragingstijd vanaf het moment dat het stoplicht wordt geactiveerd. De trailer gewicht wordt gebruikt als basis voor de gebruiker om het maximale uitgangsvermogen worden verzonden naar de trailer wanneer het trekkende voertuig het rempedaal wordt ingetrapt ingesteld. Een 'sync' knop wordt gebruikt om te verlengen of de vertraging en het vooraf bepaalde hoeveelheid remkracht verkorten wordt afgesteld met een controle op de controller.

Hoewel een vertraagde rem-controller biedt voldoende remkracht

Hoewel een vertraagde rem-controller biedt voldoende remkracht, is het niet een efficiënte bron van evenwichtig te remmen aanvraag voor een sleep voertuig en aanhanger eenheid. De rem dosering is soms hetzelfde voor een noodstop en een geleidelijke stop. Afhankelijk van de vooraf bepaalde instellingen, afbreuk doet aan de truck / trekkende voertuig of de aanhangwagen de grotere remkracht die het gevolg is van een ongelijkmatige slijtage van de remvoeringen.

De twee remaansturing zijn soortgelijk in de installatie elektrische bedrading configuratie en elektronische bedrading, maar verschillend in gebruik-, niveau van rem surge en borstelloze controle. Beide besturingssystemen hebben een handbediening trigger en instelbare rem vermogen.