E2a

Hoe te voorruit gieten verwijderen

Voorruit lijstwerk houd je voorruit op zijn plaats

Voorruit lijstwerk houd je voorruit op zijn plaats. Deze worden gebracht door nieuwe ontwerpen van autofabrikanten over de hele wereld. De voorruit is een uniek glazen ontwerp speciaal voor auto's en andere auto's. Voorheen werden windschermen gemaakt van gewoon glas. Maar omdat glas gemakkelijk breekt en veroorzaakt ernstige verwondingen tijdens crashes, nieuwe ontwerpen ontwikkeld. Gehard glas werd gebruikt om gewoon glas vervangen, maar nog steeds het probleem van de veiligheid niet is opgelost. Maar deze uiteindelijk werd opgelost met het gebruik van gelaagd glas, waarbij er twee lagen glas met een binnenste celluloselaag. Deze laag houdt het glas binnen wanneer het is gebroken, waardoor het voorkomen van het te barsten tijdens botsing en verblijf op zijn plaats.

Auto crasht kan breken of barsten uw voorruit afhankelijk van de sterkte van de impact op uw auto. Hoewel breken of barsten, dit vormt nog steeds een bedreiging voor de bestuurder, omdat het belemmert zicht tijdens het rijden en kan gespreid in de tijd. Met deze, moet u onmiddellijk ter vervanging van uw gebarsten of gebroken voorruit. Maar voordat u uw voorruit te verwijderen, moet u weten hoe u het afgietsel die uw voorruit houdt om uw auto te verwijderen. Voorruit gieten houdt de voorruit en houdt het op zijn plaats. Lijsten zijn meestal gemaakt van rubber, zodat de randen van de voorruit geen snijwonden veroorzaken wanneer je het aanraakt. Ook zijn lijsten niet alleen ontworpen om de voorruit op zijn plaats, maar ook om uw auto geven een mooie, nette uitziende frame. Sommige auto's worden ook geïnstalleerd met een buitenkant roestvrij vormen voor een classier look.

Hoe te voorruit gieten verwijderen. U kunt altijd kopen handleidingen over hoe je voorruit lijstwerk verwijderen.
Hoe te voorruit gieten verwijderen. U kunt altijd kopen handleidingen over hoe je voorruit lijstwerk verwijderen.
 • U kunt altijd kopen handleidingen over hoe je voorruit lijstwerk verwijderen. De meeste auto's hebben dezelfde installaties van lijstwerk. U kunt ook zoeken op internet of zoek hulp van professionals die zich bezighoudt met dit soort problemen. Maar als je wilt leren hoe je dit handmatig doen, hier zijn enkele tips om voorruit gieten verwijderen.
 • Eerst moet je deze tools voor de procedure:
  • Automotive snijmes
  • Platte tip schroevendraaier
  • Scheermesje
 • Volg dan de onderstaande stappen.
 • Wrik de kunststof bekleding of rubber gieten uit de buurt van de voorruit. Wees voorzichtig met nieuwsgierige, omdat sommige lijsten zijn moeilijk te verwijderen. Gebruik uw platte schroevendraaier om dit te doen. Neem de tijd om dit te doen.
 • Verminder vanaf de bovenkant en start het trimmen van de vormen. Sommige auto's hebben gietwerk van rubber binnenzijde en een roestvrij Sierlijst buiten. Je hoeft alleen verwijdert u eerst de buitenste bekleding. Soms is de buitenste bekleding alleen geklemd op de rubber en de rubber wordt geklemd het glas of frame. U kunt kopen tools, die zijn gemaakt om goed te verwijderen van deze clips. Het verwijderen van de vormen zal enige tijd duren dus wees voorzichtig in elke centimeter.
 • Met behulp van uw scheermesje, verwijder resterende lijstwerk van uw auto. Neem de tijd op dit ene ook omdat de rubber strip kan ook hard zijn. Wees voorzichtig omdat u misschien uw auto krabben bij het doen van deze stap. Je kunnen loslaten van je auto verf met het scheermes.

Na het gieten is verwijderd, kunt u nu ter vervanging van uw voorruit volgens de instructies in uw handleiding. Lees eerst de instructies voordat u uw voorruit om te voorkomen dat misplaatsen de voorruit.