E2a

Hoe wordt de veiligheid van voertuigen beoordelingen vinden

Fabrikanten zijn veiliger en betere auto's bouwen dan ooit tevoren, dankzij een beetje hulp van instanties en organisaties gericht op het testen en publiceren van de resultaten op de meeste van de nieuwe automodellen vandaag de dag geproduceerd. U kunt eenvoudig ratings, of u kunt diepgaande verslagen zoeken over de crash waardigheid en de veiligheid van uw auto. Ook een aantal internationale organisaties opereren websites die het gemakkelijk maken om informatie over auto's van over de hele wereld.

Sommige auto's zijn niet getest door een van beide de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) of het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Hoewel er geen specifieke veiligheids-gegevens beschikbaar zijn voor uw model, worden alle verkochte auto's in de Europa nodig is om zich te houden aan federaal mandaat richtlijnen die veiligheidseisen te geven.

Hoe wordt de veiligheid van voertuigen beoordelingen vinden. Internationale Crash ratings.
Hoe wordt de veiligheid van voertuigen beoordelingen vinden. Internationale Crash ratings.
 1. Safercar.gov . Gesponsord door de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), is deze uitstekende website vol met informatie over tonnen van auto's. U vindt veiligheidstest informatie over een groot aantal auto's verkocht in de VS sinds 1990. Deze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een uitstekende informatie die gemakkelijk te interpreteren. Je kunt de veiligheid ratings van soortgelijke voertuigen.

  De NHTSA koopt auto's van dealers, dan tests en verzamelt gegevens over frontale crashes en zijdelingse crashes. Ze verzamelen ook rollover gegevens over vrachtwagens en SUV's.

  Om te illustreren hoe het werkt, ik richt mijn browser safercar.gov. Ik kwam dat ik op zoek was naar informatie over een 2004 Ford Freestar Van. De website richt me naar een pagina die 4 en 5 sterren over de hele linie zien. U kunt de veiligheid ratings op bijna elke auto verkocht in grote aantallen in de Europa sinds 1990.

  Leer meer over de betekenis van de sterren in elk crashtest en meer op de Safercar.gov veelgestelde vragen .

 2. Als u geïnteresseerd bent, kunt u high-speed beelden en het volledige NCAP classificatie rapport van de nationale crash analyse George Washington University centrum bibliotheek .
 3. De verzekering Institute for Highway Safety is een non-profit organisatie die wordt gesponsord door een consortium van auto verzekering bedrijven gewijd aan het verminderen van het verlies van materieel en levens op de Europese snelwegen.
  Hoe wordt de veiligheid van voertuigen beoordelingen vinden.
  Hoe wordt de veiligheid van voertuigen beoordelingen vinden.

  De IIHS publiceert de resultaten van hun onafhankelijke crashtests op hun website.

  De tests door de IIHS zijn gelijkaardig, maar niet identiek met die door de NHTSA. Zo heeft de NHTSA niet uitvoeren botstests aan de achterzijde, maar de IIHS doet. Ook de IIHS voert strengere gecompenseerd frontale crashtests in plaats van volledige frontale crashtests.

  De gecombineerde informatie door zowel de NHTSA en de IIHS kunt schilderen een uitstekend beeld van hoe goed een bepaalde auto en beschermt de inzittenden in een verscheidenheid van ongevalscenario's.

 4. Informed voor het leven . Deze website publiceert National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) informatie en Insurance Institute for Highway Safety data side-by-side om meer uitgebreide crashtest informatie te geven. Ze publiceren ook een risico-index SCORE, waarvan zij beweren geeft een nauwkeurig beeld van hoe veilig een voertuig de inzittenden zal zijn. Informedforlife.com zich op het standpunt dat de veiligheid van het voertuig zich niet beperkt tot waardigheid crashen, maar dat het voorkomen van ongevallen en het gewicht van voertuigen hebben veel te maken met hoe veilig uw auto is. Meer informatie op hun website.
 5. Internationale Crash ratings. Bent u op zoek naar informatie over een auto niet verkocht of getest in de Europa? Andere landen voeren ook nieuwe auto effectstudies. Hier is een lijst van websites die nuttig zijn voor veel bekende auto's.
  • Japan Nationaal bureau voor de veiligheid van auto & van slachtoffers hulp website biedt de veiligheid van auto testresultaten en autozitje veiligheid ratings in het Engels.
  • Australasian New Car Assessment Program . Gesponsord door een verscheidenheid van de overheid en niet-gouvernementele organisaties, de website publiceert de veiligheid van auto ratings op lokaal beschikbare voertuigen. Het biedt ook een voetganger score.
  • European New Car Assessment programma . Europese crashtests omvatten zowel voetgangers impact en pole tests, in aanvulling op veel van de tests in de Europa. De website maakt gebruik van eenvoudig te begrijpen grafische afbeelding van schade aan de verschillende onderdelen van de inzittenden lichamen. Het is een uitstekende website die veel nuttige informatie over de vele auto's biedt. Het biedt ook een "bescherming van kinderen" voor elk voertuig.