E2a

Hoe wordt lucht schokken te gebruiken

Air schokken biedt belangrijke voordelen voor de eigenaars van voertuigen. Er is echter behoefte aan de nadelen leren alvorens ze te kopen. Ongemakken van het hebben van lucht schokken zijn gewichtsverdeling, rem slijtage, prijs, installatie en breuk. Aan de andere kant, zal de installatie van lucht schokken om uw voertuig te verhogen zijn trekkersscore en stijfheid. Maar je kunt niet genieten van deze voordelen en de nadelen te wissen zonder dat u weet hoe u een juist gebruik en onderhoud van de lucht schokken. Je hebt alleen een bandenspanningsmeter en een luchtcompressor om de druk van de lucht schokken te controleren. Maak je geen zorgen over hoe al deze gebruiken omdat hieronder zijn de gidsen:

Hoe wordt lucht schokken te gebruiken. Controleer de lucht schok druk.
Hoe wordt lucht schokken te gebruiken. Controleer de lucht schok druk.
  • Controleer de lucht schok druk. Drifting onevenwichtigheden zal worden ervaren tijdens het rijden als de lucht schokken werden niet goed gecontroleerd op de juiste druk. Het bijhouden van de juiste druk te verlengen hun leven. De lucht schokken gewoonlijk een tot twee uniforme luchtkleppen die meestal geplaatst in het achterste deel van het voertuig. Een unieke ventiel systeem zal even optillen zowel schokken, terwijl twee kleppen zal afzonderlijk comprimeren elke schok.
  • Pomp de lucht schokken, indien nodig. Standard luchtdempers goed werken tussen 70 en 30 psi (pounds per square inch). U mag geen gebruik maken van lucht schokken meer dan 100 en minder dan 30 PSI, omdat het schade zal toebrengen aan de interne airbags. Gebruik een luchtcompressor om de druk van de lucht schokken passen. Houd de compressor vulbuis. Daarna klem deze in het ventiel van de lucht shock. Schakel de luchtcompressor op zodra deze is goed en stevig geplaatst. Let op de lucht schok druk na elke 20 seconden. Stop de compressor op tijd de druk van de lucht schokken observeren. Verlies geen focus op de PSI-niveau. Begin van een shock lucht naar de volgende. De druk van de lucht schokken moet ruimte bieden aan verschillende rijomstandigheden. Gebruik een lagere druk voor een zachtere drift op ruw terrein. Gebruik een hogere druk bij de snelweg drift en trekvermogen van uw voertuig te verhogen.
  • Laat druk van de lucht schokken, indien nodig. Er is een behoefte om deze leeglopen als ze vol zijn. Gebruik een pen of een klein mesje om de centrale post van de klep te controleren. Controleer regelmatig de druk om ervoor te zorgen dat zowel de lucht schokken gemeenschappelijke drukniveau hebben. Een druk onbalans zal het voertuig onregelmatig dragen lasten te maken naast het geven van u een harde tijd rijden.
  • Plaats de ventieldopjes. U moet dit doen zodra de lucht schok druk werd aangepast om het evenwicht te bereiken. Dit zal helpen voorkomen roest en vuil klompen. Ondertussen, sommige systemen zelfregulerend pomp en deze vereisen een minimum aan onderhoud. Gebruik stikstofgas hen, hoewel, omdat het beter is dan lucht. Daarbij zal ook een stimulans weerstand tegen hoogte en temperatuur veranderingen. Niet pompen vloeistof in de lucht schokken, ook.

U kan uitvoeren dit proces in 10 minuten

U kan uitvoeren dit proces in 10 minuten. Leer het zelf te doen, zodat u niet nodig hebt om een auto technicus of een ervaren gebruiker om het te doen huren. Laat je daar niet stoppen en blijven alle aspecten van garage te leren. Dit is niet alleen belangrijk voor het opslaan van geld, maar het is zeer belangrijk om u veilig. Als eigenaar van het voertuig, is het uw verantwoordelijkheid om te leren over eenvoudige reparaties en onderhoud, zoals hoe de lucht schokken te gebruiken.