E2a

Tips voor de bedrading van de luidsprekers van de audio - systeem van uw auto

Alle auto's worden geleverd met hun eigen oorspronkelijke fabrikant audiosysteem. Sommige auto-eigenaren, echter, die zet veel waarde aan stereo-installatie van hun auto uitrusting zou kunnen vinden deze pre-built systeem onbevredigend voor hun audio behoeften. Bij sommige apparaten die krijgen vaak vervangen zijn de sprekers. Weten hoe hun bedrading werken kan helpen een gewone auto-eigenaar doet de vervanging zelf.

  1. Koop voldoende hoeveelheden van de juiste luidsprekerkabels. Aansluiten van de luidsprekers in een auto zal aanzienlijke lengtes van draden nodig. Koop ten minste een spoel van de juiste luidsprekerkabels juist aan zodat je genoeg hebt om mee te werken en zal niet nodig om het project halverwege doorsnijden gewoon om wat meer materiaal te kopen.
  2. Verwijder de auto deurpanelen. Het is misschien een goed idee om de auto deurpanelen verwijderen zodat je genoeg ruimte om rond te werken hebben zijn. Als de luidsprekers geplaatst onder het dashboard, dan zal ook moeten worden verwijderd. Zorg ervoor dat u de stap-voor-stap instructies om dit te doen uit de handleiding van uw auto gebruikershandleiding om beschadiging te voorkomen op een van de bijzonderheden van uw auto te volgen.
  3. Verwijder de huidige luidsprekerkabels. De meeste luidsprekers bedrading zijn verborgen onder het tapijt dus je moet het eruit te trekken als eerste de klus te klaren. Knip voorzichtig de huidige luidsprekerkabels met het gebruik van een zijsnijtang. Doe het een voor een om verwarring te vermijden - vooral als de luidsprekerkabels heb je niet de kleurgecodeerde degenen. Ook laat voldoende lengte van de draad uit de luidsprekers en de radio. Dit is vooral belangrijk als u zult het vervangen van de bedrading van de luidsprekers weer later.
  4. Start de installatie van de nieuwe luidsprekerkabels. Met behulp van een striptang instrument, neem een centimeter van de rubberen isolatie van de uiteinden van de draden die worden achtergelaten op de luidsprekers en stereo Let erop dat u de koperen draden beschadigen binnen. Draai de open draadeinden met behulp van lijnwachter tang. Daarna zet de uiteinden door het aanbrengen van een draad moer. Sluit de draad moer stevig met behulp van een krimptang. Testen of de verbinding die u hebt gemaakt wordt stevig bevestigd door het geven van een rukje. Zo niet, dan herhaalt u het proces opnieuw te bevestigen de draad moer goed. Verwijder bovendien een centimeter van de rubber isolatie van de uiteinden van de draden vervangen. Nu, alles wat nodig is, is om de luidsprekers aan te sluiten op het hoofd stereo-installatie. Let op de slots voor luidsprekerdraden bij de achterkant van de luidspreker. Pak de nieuwe draden en zorgvuldig de uiteinden van de draad hechten aan de respectievelijke gaten. Bevestig de verbinding die u hebt gemaakt door het solderen van de draad op de luidspreker. Herhaal dit proces om het hele luidsprekersysteem opnieuw bedraden om de stereo-console.
  5. Vervang alles wat je verwijderd eerder. Breng het dashboard, stoelen of deurpanelen u eerder hebt verwijderd om de klus af.
Tips voor de bedrading van de luidsprekers van de audio - systeem van uw auto. Koop voldoende hoeveelheden van de juiste luidsprekerkabels.
Tips voor de bedrading van de luidsprekers van de audio - systeem van uw auto. Koop voldoende hoeveelheden van de juiste luidsprekerkabels.

Bij het werken met draden en elektrische systemen, is het belangrijk dat u alle relevante veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat kwetsen uzelf of beschadiging van de apparatuur dat je de omgang. Met de verkeerde kant van een draad aan de verkeerde terminal best leidt tot de apparatuur niet, maar voor stereoluidsprekers zo kan ook resulteren in vervorming en beschadigde luidsprekers.