E2a

Wat is een auto jas

Een auto vacht is een bovenkleding jas gemaakt van lichtgewicht materiaal dat werd oorspronkelijk ontworpen voor het dragen tijdens het varen in converteerbare auto's en voor bescherming tegen de kou wanneer een auto pikt snelheid. Heel natuurlijk, is het overstegen het oorspronkelijke ontwerp, het vinden van zijn weg naar de garderobe van mannen en vrouwen die gaan voor de esthetische en opvallende look. De huidige auto jas is gemaakt van onweerstaanbare stoffen zoals wol, lamsvel, twill, koe suède, kasjmier, en leer onder veel andere stof keuzes. De auto vacht is a-lijn en net-onder-de-knie stijl is aangepast in de tijd en heeft geïnspireerd megabuck modeontwerpers Calvin Klein, Paul Fredrick, Kenneth Cole, en het modehuis Burberry deze op te nemen als een nietje in hun val en winter collectie.

Hoe kun je zien of het een auto jas

Wat is een auto jas. Hoe kun je zien of het een auto jas.
Wat is een auto jas. Hoe kun je zien of het een auto jas.

Hoe kun je zien of het een auto jas? Deze vraag geldt voor zover er een aantal stijlvolle lagen op de markt die nagenoeg niet van elkaar. Zo is er de erwt jas, de trenchcoat, en de doos vacht. Om te maken een echte auto jas, op zoek naar deze volgende onderscheidende kenmerken:

  • Eenvoudige A-lijn gesneden
  • Flat-breasted - PLACKET - met een enkele rij knopen en ritsen die meestal verborgen achter een klep denken van materiaal voor bescherming tegen water en koude.
  • Opstaande kraag
  • Steekzakken die zijn diep en groot om autosleutels en dergelijke mee te nemen.
  • Silk-bekleed
  • Valt op de knie of stopt net boven het
  • Vaak gedragen met een beschermende sjaal
  • Ontworpen met een brede sjerp

Het verzorgen van uw auto vacht is relatief eenvoudig te doen.

Het wordt aanbevolen dat u wit te wassen of drogen reinigen van uw auto jas als het echt nodig als in het geval van zijn vuil of gevlekt is. Als je kleine vlekken op het, kunt u een beetje van plek schoon te maken door zeer voorzichtig deppen het gekleurde doek schoon met een zachte spons gedrenkt in sodawater. Afzien van je jas aan meer dan witwassen en overmatig stomerij.

Na elk gebruik.
Na elk gebruik.

Als u uw auto wilt jas gooien in de wasmachine, gebruik dan koud water, een beetje vloeibaar wasmiddel gemaakt voor zachte stoffen, zuurstof bleekmiddel als je een witte auto jas, en met de hand wassen of stel de wasmachine op zijn langzaamst wascyclus instellen.

Knijp niet of draai je je auto jas om overtollig water te verwijderen uit het. In plaats daarvan, hang je auto jas aan de lucht drogen met behulp van een kleerhanger die niet zal veranderen zijn natuurlijke vorm. Laat het drogen zeer grondig voordat u het opbergt terug in je kast. Je kan wel of niet strijken, afhankelijk van wat er op de zorg richtingen binnen de revers van uw auto jas. Lees deze zorg etiket zorgvuldig voordat u deze blootstelt uw auto jas te strijken.

Na elk gebruik

Na elk gebruik, hang je auto jas en plaats deze in een kast voor de volgende keer. Als je goede zorg van uw auto jas, zal het duren voor een lange tijd. Laat het niet opknoping rond het huis vooral als je kinderen hebt en huisdieren.