E2a

Hoe basis portretfotografie doen

Het nemen van een eenvoudige portret klinkt eenvoudig, maar er zijn een paar stappen die de fotograaf heeft te houden aan een goede basis portret nemen. De beginner portretfotograaf zou het onderwerp gewoon vragen om in een stoel zitten en glimlach voor de camera. Dan is de fotograaf zou gewoon de foto te nemen en het beste van hopen. Loop niet in de val van het denken is dit de manier om een basis portret te nemen valt. Hier zijn de stappen die betrokken zijn bij het uitvoeren van elementaire portretfotografie.

Licht - Het juiste licht is zeer belangrijk

Hoe basis portretfotografie doen. Licht - Het juiste licht is zeer belangrijk.
Hoe basis portretfotografie doen. Licht - Het juiste licht is zeer belangrijk.

Licht - Het juiste licht is zeer belangrijk. Als je een portret buiten ervoor te zorgen dat de zon om uw linker-of rechterkant, zodat het gezicht van het onderwerp volledig is gemarkeerd. Dit is belangrijk, zodat het onderwerp niet in fel licht en loensen naar de zon. En vergeet niet om de flitser van de camera voor een donkere schaduwen die worden veroorzaakt door de zon te gebruiken.

Getting Close

Getting Close - Gebruik de zoom op de camera op een strak schot van het gezicht van het onderwerp te nemen. Zoom zo dicht mogelijk terwijl het verblijf in focus. Dit moet de fotograaf geven een mooi basic portret dat er natuurlijk uitziet.

Poseren Subject

Poseren Onderwerp - Poseren het onderwerp van het portret is ook een sleutel tot goede portretfotografie. We hebben allemaal gezien portretten waar het onderwerp wordt fel rechtdoor bij de camera. Een onderwerp zoekt direct op de camera lijkt onnatuurlijk en hard. Plaats het onderwerp van het portret in het schot en vraag hen om te kijken naar de zijkant, met het gezicht iets schuin omhoog. Of vraag het onderwerp van het portret te kijken naar een punt in de verte, dat is voorbij de fotograaf. Dit moet het portret geeft een zeer natuurlijke en professionele uitstraling.

Backdrops

Getting Close. Poseren Subject.
Getting Close. Poseren Subject.

Achtergronden. Het decor voor de basis-portret is ook een zeer belangrijk onderdeel van de basis portretfotografie. Natuurlijke omgeving die zich voordoen aan de buitenkant zijn de beste. Bijvoorbeeld, het stellen van een onderwerp in de buurt van een oceaan, op een strand, in de buurt van de berg gelegen, een park, een groot bord, grote, majestueuze bomen, zelfs een hoog gebouw, zijn grote decors, omdat ze de kijkers aandacht en trekken ze in het portret zonder noodzakelijkerwijs afleidende aandacht weg van het onderwerp. Een andere grote outdoor achtergrond is het gebruik van natuurlijke elementen. Hebben het onderwerp zitten op een grote rots, leunen tegen een hek, vormen naast een gebouw met veel natuursteen werken, staan in de buurt van een gebied van bloemen, bed van rozen, een tuin in bloei.

Indoor Portretten

Indoor Portretten - te ontdoen van alle rommel bij het nemen van een indoor portret. Lijn het onderwerp van het portret tegen een gesloten gordijn, een witte muur, of naast een interessant meubelstuk dat evenwicht en rente zou toevoegen aan het portret. En probeer te voorkomen dat het nemen van een indoor portret in een kamer vol met tonnen van grote meubels of mensen. Zij afbreuk doen aan het portret en eigenlijk rommel het schot.