E2a

Hoe maak je een stropdas naaien

Het dragen van een stropdas geeft uw formele pak die extra boost om op te vallen. Dit is waarom de meeste mannen die weten en waarderen de voordelen van het maken van een goede indruk langer duren in het kiezen van hun stropdas dan beslissen welke pak te dragen. Stropdassen ook uitstekende geschenken die boekdelen spreken over je smaak. Omdat het selecteren van een stropdas is veel meer een persoonlijke keuze, is het niet een goed idee om net pak de eerste stropdas die je ziet bij een winkel display. Als u niet vinden van de perfecte stropdas om te gaan met je pak, waarom niet proberen om degene die het beste zou passen bij uw stijl te maken? Op deze manier krijg je het patroon, stof, en de grootte die het beste zou gaan met uw kader te kiezen.

  • Kijk naar de verschillende maten en stijl en beslissen hoe je das eruit zou zien. Ga online en kijk naar de verschillende selecties van stropdas verkrijgbaar in honderden online winkels. Beslis over de look die u wilt kopiëren voor je eigen stropdas. Bent u voorstander van de skinny stropdas of wil je liever een breder stuk? Bent u van plan om een gewone of gevormde band te maken? Ontvang een inspiratie en kleur thema voordat u naar de stoffenwinkel.
  • Ga naar de stoffenwinkel en de aankoop van de materialen die je nodig hebt. Nu dat je weet wat kijkt je gaat voor, bezoek uw lokale stoffenwinkel en kopen ten minste een halve meter stof. De beste banden zijn gemaakt van zijde, maar u kunt ook een van katoen of wol. Stof mengsels zijn ook geweldig alternatief als je op zoek bent naar een minder dure optie. Zorg ervoor dat u weg te blijven van polyester. Deze stof is erg goedkoop, en het resulteert om goedkope uitziende banden ook. Je moet ook aan de volgende te kopen voor dit naaiproject: bijpassende draad, een halve meter van smeltbare wol die zal dienen als uw voering, en een das patroon. U zult gebruik maken van de volgende apparatuur, dus zorg ervoor dat u deze thuis: meetlint, een markering potlood, een scherpe schaar, een strijkijzer, je trouwe naaimachine, wat zijde pennen, en een naald voor de hand naaien.
  • Bereid de stof voor het naaien. Voorzichtig afrollen van de zijden stof en maak het glad met behulp van uw handen. Plaats uw stropdas patroon op de zijde en traceren. In het algemeen moet je drie stukken voor de stropdas en een ander stuk voor de voering. U zult ook moeten nog drie stukken voor het omslagpunt en keeper te snijden. Snijd langs de getraceerd lijn op een bias hoek van 45 graden. Als je een rolmes, ga je gang en gebruik het. Stel uw strijkijzer op een lage temperatuur (als uw strijkijzer model heeft een zijden-instelling, gebruik dat) en druk deze over de stukken stof. Verplaats de ijzer om te voorkomen dat het verlaten van glanzende markeringen op het materiaal. Raadpleeg de patroon en merk waar je moet de stropdas van de tipping naaien. Zorg ervoor dat u niet op te stellen aan de rechterkant van uw zijde.
  • Start het naaien van de delen aan elkaar. Plaats de rechterkant van uw tipping aan de verkeerde kant van je das stof. Maak een paar steken aan elkaar te binden, deze twee stukken. Ga door het naaien van de randen en zorg ervoor dat het glad is en de rand is scherp. Een goede tip is om een driehoekig bord gebruiken om u te helpen vorm te geven het onderste deel. Vervolgens moet je kleine uiteinde van de tipping's naaien op je das. Draai de onderste uiteinden en top binnenste buiten en glad de stof met behulp van uw vingers.
  • Naai de belangrijkste stukken van de band stof met de voering goed tegen de uiteinden van de stropdas. Vouw beide kanten van het weefsel en laten overlappen op de middellijn. Zet de kleppen met zijde pinnen. Rol de keeper in een kleine buis en naai de uiteinden. Zorgvuldig een geschikte plaats onder de zijden plooien en bevestig deze aan de band met een aantal steken. Vlak de keeper en bevestig beide kanten op je stropdas. Sluit je das met behulp van een verborgen steek. Voor de onder-en bovenkant van je das, dan kunt u gebruik maken van een slip steek. Wees voorzichtig dat u de naald steken van de andere kant van de band.

Zodra u klaar bent met het naaien van de stukken samen

Hoe maak je een stropdas naaien. Kijk naar de verschillende maten en stijl en beslissen hoe je das eruit zou zien.
Hoe maak je een stropdas naaien. Kijk naar de verschillende maten en stijl en beslissen hoe je das eruit zou zien.

Zodra u klaar bent met het naaien van de stukken in elkaar, verwijder rimpels die je hebt op de stof die door het stomen van de plooien weg. Houd het stoomstrijkijzer een centimeter van de stof en laat de stoom voorbij het materiaal. Strijk het oppervlak met behulp van uw hand.