E2a

Hoe maak je bloem centerpieces maken met echte bloemen

Met echte bloemen als middelpunt opleven van de kamer meer dan kunstmatige degenen, want het heeft een andere gloed en natuurlijke geur die daarmee gepaard gaat. Hier zijn enkele nuttige tips bij het maken van bloem centerpieces met behulp van echte, verse bloemen:

Hoe maak je bloem centerpieces maken met echte bloemen. Gebruik verse bloemen die in het seizoen.
Hoe maak je bloem centerpieces maken met echte bloemen. Gebruik verse bloemen die in het seizoen.
  1. Gebruik verse bloemen die in het seizoen. Gebruik buiten het seizoen bloeit duurder zal zijn voor jou. Ook kopen sier bladeren en gipskruid om wat greens te verstrekken aan het middelpunt.
  2. Gebruik een schone glazen of plastic bloemenvaas, of een mand met waterdichte voering. Was de bloemenvaas grondig en zorg ervoor dat het niet verontreinigd met vuil. Voor een mand, gebruik dan een plastic zak die de mand past. Zorg ervoor dat het niet lekken hebben. Om te controleren op lekkage, zet het water in de plastic zak en laat het staan voor een paar minuten. Je zal in staat zijn om te zien of het lekt water.
  3. In plaats van alleen het plaatsen van de bloemen en bladeren recht in de vaas of mand, gebruik een schuim om de stelen van de bloemen en bladeren houden. Het is makkelijker om bloemen te regelen door plakken het op het schuim, omdat de bloemen zullen niet bewegen en je bent in staat om de richting van de bloemen regelen.
  4. Bij het gebruik van schuim voor echte, verse bloemen, gebruikt u de groene. Laten weken in een kom met water totdat het absorbeert zoveel water. Echter, niet laten weken te veel, want het schuim te zacht worden en zal oplossen in het water. Het weken is beter dan alleen maar het bevochtigen van de schuim in stromend water, omdat het schuim niet effectief op die manier water absorberen. Als het schuim heeft een droog plekje binnen, dan is de bloem zou verwelken sneller. Een behandeling in water zorgt ervoor dat er geen droog plekje.
  5. Snijd het onderste deel van de bloem aan het droge deel te verwijderen. Het verdient de voorkeur om te vertrekken rond 8 inch voor stengel van de bloem.
  6. Plaats de geweekte schuim in de vaas of mand, met de rand van de vaas of mand ongeveer 1 inch onder het schuim. Om een gedeelte van het schuim blootgestelde vergemakkelijkt bloemen steken aan de zijkanten.
  7. Als u gebruik maakt van een duidelijke bloemenvaas, verbergt het schuim uit het zicht door het plaatsen van gekleurde steentjes binnen, tussen het schuim en de wand van de vaas. U kunt ook gebruik maken van gekleurd zand.
  8. Plak de bloemen op het schuim beginnen met de bloemen met de langste stelen, in het midden van het schuim. Bloemen toe te voegen vanuit het midden naar de zijkanten. De bloemen aan de zijkanten moeten hebben kortere stelen.
  9. Voeg de bladeren en gipskruid in tussen de bloemen om de ruimtes te verbergen.
  10. Zodra het bloemstuk klaar is, spuiten met water om de bloemen en bladeren bevochtigen. Doe dit elke dag om de bloemen langer te maken. Laat het niet zitten in direct zonlicht of buiten op een winderige dag. Als je huisdieren hebt, houd het middelpunt zo ver van hen mogelijk te maken.