E2a

Hoe je je eigen stof verf maken

Verven die worden gebruikt bij het schilderen van de muren van uw huis of een stalen hek zijn heel anders dan die welke worden gebruikt in de schilderkunst stoffen. Stof verven kan heel duur zijn, afhankelijk van het merk dat je kiest. Het is niet praktisch om dure stof verf kopen als je alleen gaat om het te gebruiken een keer. Met veel geduld en moed, samen met een aantal dingen die je kunt vinden in uw eigen huis, kunt u uw eigen stof verf te maken.

Om uw eigen stof verf te maken, kunt u deze eenvoudige richtlijnen.

  • Bereid de benodigde materialen. Om gemakkelijk en tijdig te werken, moet je de materialen die u gaat vooraf moeten voorbereiden. Dit zal het werken voor u gemakkelijker te maken, omdat je niet hoeft te zoeken naar spullen langs de weg. Je gaat naar een half kopje van melkpoeder, een half kopje droge pigment en acht eetlepel water nodig. U bent ook gaan om enkele containers nodig. Om in staat om uw verf te testen, ga je een klein stukje stof nodig.
  • Zoek een comfortabele plek om te werken inch Je moet een plek waar je kunt zijn slordig werken. Je moet ook een plaats waar er geen afleiding of als er, bij een minimaal bedrag. Als u wilt wat hulp, kunt u iemand die deskundig genoeg in stof schilderij vinden.
  • Bereid jezelf. Bij het maken van textielverf, zal het u grote hoeveelheden van geduld, want je moet werken in een trial and error-modus omdat de metingen misschien wel, misschien niet gewoon werken voor de stof.
  • Meng het melkpoeder en pigment. De hoeveelheid pigment dat je gaat in zetten met het melkpoeder zal afhangen van hoe u wilt dat uw kleur te lijken. Als u wilt een pastel tint krijgen, zet overmatig meer melk dan het pigment. En als je een krokanter tint van de kleur, zet meer pigment dan melk.
  • Meng het goed. Zorg ervoor dat u mash het mengsel goed en dat er geen klonten. Als je niet kunt mash de onnodige bosjes, haal ze door het uitvoeren van het mengsel in een zeef om de fijnere onderdelen te komen.
  • Voeg water toe. Voeg wat water om je mengsel en roer het. De hoeveelheid water die u toevoegt zal afhangen van hoe u wilt dat uw verf vloeibaar te maken. Als u wilt uw verf dikker te maken, voeg meer proporties van poeder en pigment aan het mengsel.
  • Gebruik een garde of een keukenmachine om uw lak fijner te maken. Als u niet uw verf prima kunt maken door gewoon mengen en stampen met vork, kun je een keukenmachine gebruiken om het goed te maken.

Om uw verf te houden voor een lange periode

Hoe je je eigen stof verf maken. Bereid de benodigde materialen.
Hoe je je eigen stof verf maken. Bereid de benodigde materialen.

Om uw verf te houden voor een lange periode, zet het in een afgesloten houder en zet het in de koelkast. Als je het niet te houden in een koele temperatuur, zal het bederven net als elke andere melk mengeling zal doen. Wanneer u het schilderen van uw stof, er zeker van zijn dat de stof is schoon, zodat de verf zal vasthouden aan de stof. Wanneer u klaar bent met het schilderij, blaas het met een hete droger om de verf langer meegaan.