E2a

Hoe te breien wol slippers

Gebreide wol slippers zorgen voor gezellige warmte en comfort tijdens koude nachten. Ze beschermen je voeten tegen de kou en op hetzelfde moment geven u cushiony ondersteunen wanneer je wandelt in het huis. U vindt tal van gratis patronen op het web te breien wol slippers. Wol slippers hoeft niet al te veel garen. U kunt zelfs gebruik maken van garen afvallen van de verschillende projecten links naar interessante combinaties van kleuren en texturen die kunnen maken dat uw gebreide wollen pantoffels uniek maken. Hieronder vindt u de stappen op hoe te breien wol slippers.

  • Koop breien kamgaren in verschillende kleuren, als u van plan om te breien wol slippers voor andere people.For dit patroon kunt u maat 8 of 5 mm rechte breinaalden gebruiken. Een bol is genoeg voor een tot een paar van wol slippers maken, maar controleren niet de yardage want dit kan anders door de fabrikant.  
  • Brei een staal te zien of u in staat zullen zijn om de meter te krijgen. Zestien steken moet gelijk zijn aan vier centimeter. Als je niet kan bereiken de meter, pas je spanning of overschakelen naar grotere breinaalden.  
  • Zet op vijf en veertig fundering steken. Het maakt niet uit hoe je het zet uw stichting steken. Als u de aanbevolen meter bereikt u in staat zullen zijn om te breien wol slippers met een goede pasvorm.  
  • Voor de eerste rij brei over voordat hij zich op de tweede rij te beginnen. Brei zeven steken, averecht een steek, brei negenentwintig steken, averecht een steek en eindigen met zeven gebreide steken aan het einde van de rij. Draai je om en start de derde rij met zeventien gebreide steken, gevolgd door een averechte steek. Brei negen steken, averecht een steek en het einde van de rij met zeventien gebreide steken. Herhaal de tweede en derde rij dertig keer.  
  • Kant de eerste zeven steken nadat u hem het stuk. En brei de rest van de steken tot aan het einde van de rij. Nogmaals Keer het werk en kant de eerste zeven steken voordat je breien steken aan het einde van de rij. U zal worden overgelaten met eenendertig steken op de naald. Herhaal de voorgaande rijen twee en drie opnieuw tegen twintig keer een middelgrote slipper achtentwintig keer voor een groot slipper.  
  • Vorm de teen van de wol slippers. Voor rij te maken twee gebreide steken, brei twee steken samen tot u blijven zitten met drie hechtingen. Maak gebreide steken op de laatste drie steken. U heeft achttien steken over. Gelijkmatig Brei over elke rij voor rijen twee, drie en vier. Op de vijfde rij, brei twee steken samen tot het einde van de rij. U dient te beschikken over negen hechtingen na deze rij. Rijen zes, zeven en acht moeten gebreide steken over. Brei de nld negen met brei een steek gevolgd door breien twee steken samen tot het einde van de rij. U heeft vijf st na deze. Door opnieuw aan het werk en maak gebreide steken voor rij tien.  
  • Knip de draad af en laat een lange staart, genoeg voor u om de staart te gebruiken om de teen te naaien. Duw het uiteinde van het garen in een maasnaald en pak de laatste vijf steken van de breinaald. Strak Trek het garen, zodat u kunt sluiten de teen. Zet de teen met een knoop en knip het garen met een beetje van de staart. Weave dit door het stuk aan de verkeerde kant. Doe een beetje garen op de naainaald opnieuw en naai de naad aan de hiel. Bevestig het uiteinde met een knoop en weven in een deel van het garen in de verkeerde kant van de slof. Beëindig de andere slipper.

Deze instructies geven u een mocassin stijl slippers met manchetten

Hoe te breien wol slippers. Voor de eerste rij brei over voordat hij zich op de tweede rij te beginnen.
Hoe te breien wol slippers. Voor de eerste rij brei over voordat hij zich op de tweede rij te beginnen.

Deze instructies geven u een mocassin stijl slippers met manchetten. Breien kamgaren is steviger dan andere soorten wol garens en zal een steviger paar pantoffels die hun vorm zal houden beter. Het maakt niet voorkomen dat u het gebruik van andere soorten wol, zolang je de juiste maat te volgen.