E2a

Hoe maak je engel beeldjes maken

Beeldjes van elk type kan een mooie decoratie stuk dat het leven en kleur in uw huis kunt toevoegen maken. Verzamelen engel beeldjes kan maken uw ruimte verschijnen hemelse. Ze zijn ook een goed punt van de keuze om cadeau te geven tijdens de vakantie, vooral tijdens kerstperiode.

Engel beeldjes maken van een goede keuze voor een home decoratie of als verzamelobjecten. Voor vredelievende mensen, het is als een door God gezonden geschenk dat hen leidt. Het kan ook troost en vrede in hun huizen. De financiering is soms een probleem in het verzamelen van een bepaald item, vooral wanneer deze items zal komen van commerciële winkels. Het maken van uw eigen versie van collectibles kan behulpzaam zijn bij het beperken van het geld dat je hebt te besteden.

Hoe maak je engel beeldjes maken. Je hebt nodig: een middelgrote karton.
Hoe maak je engel beeldjes maken. Je hebt nodig: een middelgrote karton.

Hier zijn een aantal handige stappen over hoe om gepersonaliseerde engel beeldjes maken:

 1. Je hebt nodig: een middelgrote karton, 1,2 kg van gips, een engel beeldje model, boetseerklei, 250 g. van siliconenrubber, 12 oz. van water, vierkant gaas, 12,5 g. van de katalysator, katoen applicator, plastic rietje, spatel, mengen kom, mes, penselen en kleurstoffen.
 2. Meng de siliconen rubber en katalysator. Breng het mengsel op het beeldje op een stuk karton. Zorg ervoor dat u een paar centimeter van de toewijzing laat aan alle kanten van het karton.
 3. Zet een andere laag van rubber siliconen mengsel op de bijgevoegde karton en het beeldje model. Laat ze drogen.
 4. Als het al droog, geef het beeldje een andere touch van de siliconenrubber combinatie. Zet de vierkante gaas tegen de engelenbeeldje model. Op het gaas in het beeldje met behulp van een spatel.
 5. Geef een andere laag van de siliconen combinatie om het beeldje model en laat ze drogen voor een half uur. Vul de gaten met boetseerklei.
 6. Gebruik een spatel om de klei tegen het beeldje plat. Geef het wat tijd om te drogen. Meng de 10 oz. van water en een kg. van gips. Roer de combinatie tot de textuur wordt romig.
 7. Doe een zekere gips op elke vorm. Laat het stollen en laat nog 25 minuten tot het droog is. Verwijder voorzichtig de steun uit de buurt van het beeldje model.
 8. Verwijder de mal van het karton door wrijven een kleine hoeveelheid water. Verwijder voorzichtig de engelenbeeldje model uit de buurt van de mal.
 9. Combineer het resterende bedrag van gips van Parijs met het resterende water. Roer tot het een plakkerige textuur bereikt.
 10. Gebruik een penseel en de vacht van de gaten op met de gips combinatie die je hebt gemaakt. Laat het beeldje te drogen voor ongeveer een half uur.
 11. Polijsten het beeldje er zorgvuldig met behulp van een mes. Verf de engelenbeeldje afhankelijk van uw gewenste kleur en afhankelijk van de afbeelding die u wilt dat uw engel te hebben.
 12. U kunt de engel in jeans om het meer in de mode te maken hebben. U kunt een aureool rond het hoofd zetten of parfum te maken van de engelenbeeldje hebben een mooie geur van de engel. U kunt ook een achtergrond voor uw nieuwe engelenbeeldje creëren. Maak wat kunstsneeuw of eiland het aantrekkelijker en leuk om naar te kijken te maken. U kunt ook zinvolle citaten om meer inspiratie toe te voegen.

Met behulp van gepersonaliseerde items als cadeau voegen meer waarde toe aan het product

Met behulp van gepersonaliseerde items als cadeau voegen meer waarde toe aan het item. Het voegt ook zelfgenoegzaamheid aan degene die het gemaakt heeft. Door het volgen van de bovenstaande procedures, kunt u komen met uw eigen engelenbeeldje en start uw collectie.