E2a

Hoe maak je een pijpenrager dinosaurus maken

Het is gemakkelijk om dinosaurussen met een pijp schoner te maken

Het is gemakkelijk om dinosaurussen met een pijp schoner te maken. Het is een puinhoop gratis knutselwerkje dat jongere kinderen en jongeren op het hart zal graag doet. Er zijn talloze dingen die je kunt doen met een pijpenrager en wat heerlijk is dat ze komen in veel kleuren, dus het is zeker dat uw kinderen zullen genieten, en het is een leuke manier om hun creatieve proces te versterken. Pijpenragers zijn goedkoop en gemakkelijk vanuit alle ambachtelijke winkel. De stappen en gidsen hieronder kunnen u helpen een fuzzy en schattig Brontosaurus dat een opgerolde lichaam heeft te maken. Met eenvoudige instructies, kunt u het project in enkele minuten klaar.

  • Maak een lange steel. Twist samen 4 stuks van pijpenragers. Chenille stengels en pijp schoonmakers komen in multi-gekleurde sets. Overlappen de pijpenragers in een inch, zodat ze bij elkaar blijven. De tips van pijpenragers zou zo scherp zijn bukken de blootgestelde draad met een schaar of mes voor de veiligheid.
  • Wikkel einde elke lange steel is rond een potlood om een strakke spiraal te creëren. Verwijder het potlood. Het zal de hals van dino maken aan een uiteinde van de steel, terwijl de staart aan het andere uiteinde. Heeft twee pijpenragers niet afwikkelen in het midden van het lichaam van uw dinosaurus.
  • Maken het lichaam van je dino vetter. Het zal uw project aantrekkelijker te maken. U kunt dit doen door het verdraaien van de lange steel van 2 centrum pijpenragers rondom een brede marker. Schuif de marker.
  • Maak de poten van uw dinosaurus. Buig 2 pijpenragers in een V-vorm. Wikkel het uiteinde van de V-vorm rond een potlood zodat je een kleine spiraal kan maken. Plaats de 2 poten van uw dinosaurus die zijn V-vormig in de basis van het lichaam van uw dinosaurus. Draai de benen een paar keer om het op zijn plaats te houden.
  • Maak de hals van uw dinosaurus. Strekken een einde van het lichaam van je dino om zijn nek te creëren. Comprimeert het einde van de hals, zodat je een hoofd kunt maken voor uw dinosaurus. Trek het andere uiteinde aan de staart van je dino verlengen.
  • Maak het gezicht van uw dinosaurus. Lijm of tape google ogen aan het hoofd van uw dinosaurus. U kunt google ogen kopen aan hobby-en ambachtelijke winkels. Vergeet niet dat er geen limiet in creativiteit. U kunt een neus zetten en een lachend gezicht aan het hoofd van uw creatie, zodat u kunt een vriendelijke dinosaurus hebben.
  • Leren van andere ontwerpen en maken andere creaties met pijpenragers. U kunt beginnen met een T-Rex in plaats van een Brontosaurus, het hangt af van uw voorkeur. Je hoeft alleen maar te denken aan de T-Rex en creatief te zijn. Het creëren van een dinosaurus met pijpenragers kan de springplank van uw kinderen naar voren ontwerpen te maken zijn. Als je niet zeker over je vak maken van vaardigheden, hebben daarna enige oefening voordat u leren uw kinderen, zodat ze gemakkelijk kunnen leren.

Hoe maak je een pijpenrager dinosaurus maken. Maak een lange steel.
Hoe maak je een pijpenrager dinosaurus maken. Maak een lange steel.

Als u wilt dat uw kinderen te leren om creatief te worden, dan hen te leren op jonge leeftijd, want het is de leeftijd waar ze zijn zeer leergierig. Leren hoe je een pijpenrager dinosaurus maken is een geweldige start.