E2a

Hoe om te leren breien sokken

Voor beginners, de meest voorkomende item te breien is een sjaal

Voor beginners, de meest voorkomende item te breien is een sjaal. Een sjaal is gemakkelijk te breien, omdat het patroon is eenvoudig. Het kan een goede gewoonte zijn om de breien vaardigheden te verbeteren. Als je beter, wil je misschien proberen en brei andere artikelen zoals sokken. Het is vrij gemakkelijk om te leren hoe te breien sokken, zolang je de juiste materialen en een aantal instructies om u te begeleiden.

Hier zijn de stappen die u kunt volgen voor het breien van sokken:

Hoe om te leren breien sokken. Materialen die je nodig hebt.
Hoe om te leren breien sokken. Materialen die je nodig hebt.
  • Materialen die je nodig hebt. De materialen die je nodig hebt voor het breien van sokken zijn breinaalden, garen, steek markers en een patroon voor de sokken. U kunt een patroon op de website Knitting op het Net. Ze hebben verschillende soorten sokken waaronder beenwarmers, rib sokken, ventilator sokken en coquille sokken. Als het de eerste keer is breien, krijgen de basis-of beginner sokken patroon sinds deze patronen zijn het gemakkelijkst om te leren.
  • Lees de instructies. Het patroon heeft een aantal instructies over hoe u kunt voltooien van de sokken. Lees erover om vertrouwd te raken met de stappen. De instructies kunnen een beetje moeilijk lijken op het eerste. Het enige wat je hoeft te doen is volg ze stap-voor-stap en je moet komen met de sokken.
  • Start breien. Start breien en volg de instructies op het patroon. Waarschijnlijk het moeilijkste deel over het breien van de sokken is wanneer u breien op het gedeelte waar de hiel gaat. Concentreer je op dit deel, daar je je breiwerk te passen voor de curve van de hiel. Raadpleeg uw gids en herlas de instructies als je verder gaat om verwarring te voorkomen. Na het afronden van de hiel deel van de sok, ziet u de vorm van de sok beginnen te vormen. Van daaruit kunt u verder gaan met de fundamentele breien die je kent en voltooi de sokken.

Er zijn een aantal websites op het internet die je kunt lezen zodat u kunt begrijpen en verbeteren van uw vaardigheden bij het breien van sokken. Bezoek de websites hieronder voor een aantal nuttige informatie:

  • Kom naar zilver - Kom naar Silver is een website waar u online breien klassen. Deze pagina biedt eenvoudige en matige tutorials voor breiers over hoe je gebreide sokken met Sokkenbreinld of de rondbreinld. Er zijn ook breipatronen die je gratis kunt downloaden.
  • Liefde om te weten - Love to Know heeft een lijst van een aantal nuttige websites waar je kunt vinden tutorials over hoe te breien sokken. Sommige bieden breipatronen en details instructies, zodat u makkelijk de volgende stappen. Als je een beginner bent, een bezoek brengen aan de websites die worden vermeld op de Liefde om te weten om je breitechnieken te verbeteren.

Nu weet je de stappen in het breien sokken

Nu weet je de stappen in het breien sokken. Als je beter, kunt u proberen het maken van meer ingewikkelde ontwerpen voor sokken. Het enige wat je hoeft te doen is de praktijk en al snel, zal het voor u gemakkelijk te breien uw eigen sokken. Ga verder met andere kledingstukken als je eenmaal wennen aan breien sokken.