E2a

Hoe de beste fotografie school te kiezen

Als u wilt worden erg goed in fotografie

Als u wilt zeer goed in fotografie, wilt u misschien om te studeren in een goede school voor fotografie. De beste fotografie scholen zal niet alleen geven u theoretische en praktische opleiding, maar zal ook u uit te rusten met de juiste mentaliteit en houding om te slagen als een professionele fotograaf. In dit artikel leest u over enkele tips en adviezen die u kunnen helpen vinden van de beste school voor fotografie voor u.

Hoe de beste fotografie school te kiezen. Als algemeen criterium.
Hoe de beste fotografie school te kiezen. Als algemeen criterium.
  1. Als algemeen criterium, kies dan een foto programma dat is holistisch. Om te slagen in de fotografie, je moet ontwikkelen op drie gebieden. De eerste is je conceptuele of theoretische kennis van belangrijke concepten in de fotografie, maar ook praktisch en hands-on training met camera's en andere fotoapparatuur. De tweede is je artistieke of creatieve stijl, waarin het programma moet u helpen te ontdekken, te ontwikkelen en meester. De derde is business training ter voorbereiding op een carrière in de fotografie industrie. Alle drie van deze gebieden moeten worden aangepakt in de fotografie-programma dat je moet inschrijven.
  2. Kies een school voor fotografie, waarvan instructeurs zijn professionele fotografen zelf. De school instructeurs zijn de meest waardevolle middelen. Hun ervaring en expertise zijn wat ze zullen doorgeven aan hun leerlingen. Kijk voor een school voor fotografie, waarvan instructeurs hebben ruime ervaring en hoogwaardige expertise. Zo'n school moet in staat zijn om gemakkelijk een groter aanbod van essentiële fotografie onderwerpen als verlichting, studiofotografie, locatie fotografie, kleur theorie, film belichting, zwart-wit fotografie, donkere kamer technieken, digitale beeldverwerking en bewerken, computer-assisted fotografie , etc.
  3. Selecteer een fotografie school met adequate voorzieningen en laboratoria. Fotografie klassen vereisen gespecialiseerde faciliteiten en laboratoria (bijvoorbeeld een donkere kamer). De faciliteiten moeten genoeg zijn om de studenten ingeschreven in het programma passen. Kijk ook na of de school zowel de traditionele als state-of-the-art apparatuur die wordt gebruikt in de nieuwste technieken. Heeft
  4. Controleer of de school portfolio reviews voert en helpt haar afgestudeerden om werk te vinden. De meeste goede fotografie scholen hebben arbeidsbemiddeling. Afgestudeerden van deze scholen hebben vaak banen klaar voor hen zodra ze afstuderen. Soms zal natuurlijk in verband met practica bloot studenten om actuele on-the-job training in ondernemingen die, later, hebben de neiging om te absorberen en de studenten te huren na het afstuderen.
  5. Onderzoekt de school catalogus voor de cursussen fotografie. Controleer de cursusaanbod met betrekking tot fotografie. U moet zich inschrijven in een school die een "kern"-programma biedt, naast het feit dat u in te schrijven in gespecialiseerde keuzevakken. Als de school heeft een graduate programma voor fotografie, kunt u er zeker van zijn dat de school meer te bieden op het gebied van de fotografie cursussen heeft. Een ruime selectie van cursussen is goed voor je, want het zal u toelaten om uw gewenste specialisatie onder de knie in de fotografie.
  6. Beoordeel de schoolomgeving. De leeromgeving moet bijdragen tot het leren. U kunt ook kijken naar de geografische locatie van de school. Je kon baseren uw keuze van uw voorkeur. Bijvoorbeeld, als u niet wilt dat om tijdelijk te verplaatsen of om lange afstanden te reizen tijdens schooldagen, wilt u misschien om te kiezen voor een school voor fotografie in je eigen staat of gewoon de buurt van uw woonplaats.

Studeren in de beste school voor fotografie en onder de beste fotografie instructeurs zal betalen zodra u overstapt. Niet alleen zal je in staat zijn om uw dorst naar kennis, maar je zal ook worden voorbereid op een succesvolle carrière in de fotografie.