E2a

Hoe de fundamentele ritmes en drum tinten gebruiken op djembe drums

Drums zijn altijd leuk om te gebruiken en te lenen die verschillende element in elke soort muziek. Als u geïnteresseerd bent in het leren hoe om te drummen, met name de Afrikaanse djembe drums te spelen, dan vindt u dit artikel interessant. Afrikaanse muziek leunt zwaar op drums en de beat en het ritme van de muziek, dus als je wilt Afrikaanse muziek te ontdekken, met behulp van djembe drums is een goede optie. Sommige mensen hebben zelfs een aangeboren talent om het ritme van alle muziek volgen dus dit moet zeer gemakkelijk voor hen.

  • Krijgen in een comfortabele zitpositie. Omdat het leren hoe te spelen drums kan erg verslavend, je moet comfortabel eerste positie jezelf. Zorg ervoor dat uw zithoek is solide en geaard en dat je voldoende ruimte om je knieën gespreid. Zorg ervoor dat u in staat bent om je rug of je romp te verplaatsen in uw positie, omdat je al snel merken dat je zwaaien of dansen in je stoel als je het drummen. Je moet ook op stabiele voet, zodat u kunt veilig houden van de drums in tussen je benen.
  • Die de djembe drums. Zodra u een comfortabele plek, houdt u de drums in tussen je twee knieën. Het onderste deel van de vaten mag niet volledig in contact met de grond - het moet iets te schuin, zodat het geluid kan ontsnappen uit de bodem. Beide handen moeten comfortabel rusten op het oppervlak van de trommels en vanaf hier kunt u proberen een paar experimentele tikken om te zien als je zijn ok met uw huidige positie. Zo niet, dan kunt u altijd nog op een paar kussens, zodat u van de juiste hoogte aan de drums.
  • Merken de klank verschillen. U kunt beginnen te spelen met de drums door te tikken op het middelste gedeelte van het en merken zijn geluid. Dan beginnen te tikken naar de buitenste rand van de trommel. Als je naar de verschillende delen van de trommel, het geluid varieert dus zien welke geluiden die je verkiest. Uiteraard, hoe harder je de oppervlakte staking, zal des te sterker het geluid.
  • Naar aanleiding van het ritme. Afrikaanse muziek is normaal na een kwart schaal, wat betekent beats in een sectie zijn in groepen van vier. Dus volg dit ritme als je tikken om de muziek en je zult al snel zien dat u het patroon kunt voelen. Het is dan makkelijker voor u om beats die u wilt toevoegen interject. Als u de knie hebt, kunt u 8 beats in een afdeling of zelfs 16. U kunt dit doen door het raken van je vingertoppen en dan de basis van uw handpalm op de trommel om een snellere ritme te creëren.

Hoe de fundamentele ritmes en drum tinten gebruiken op djembe drums. Krijgen in een comfortabele zitpositie.
Hoe de fundamentele ritmes en drum tinten gebruiken op djembe drums. Krijgen in een comfortabele zitpositie.

De sleutel tot succesvolle drum spelen is dat de drummer moet plezier hebben. Door af te stemmen op de muziek en de rest van de omgeving, of u nu alleen speelt of als groep, kunt u gemakkelijk inhalen op de muziek en een glimp van de Afrikaanse cultuur. Nu ga je gang en veel plezier het spelen van de drums.