E2a

Hoe om te dansen slijtage te kopen

Het kopen van dans slijtage is een dure onderneming

Het kopen van dans slijtage is een dure onderneming, niet zozeer voor de individuele items, maar voor het volume die nodig is voor een heel jaar. Uw dance wear zal moeten worden gewassen na elke les, dus niet te veel lange levensduur niet verwachten van de vezels, omdat ze snel kunnen slijten. Om uw dansles te beginnen, moet u een select aantal stukken om uw comfort te verbeteren en de eisen van een aantal dansstudio's te ontmoeten.

Hoe om te dansen slijtage te kopen. Bij het kopen van uw panty's.
Hoe om te dansen slijtage te kopen. Bij het kopen van uw panty's.
  • Als u het nemen van een klassiek ballet cursus van een gerenommeerde instelling, zullen ze waarschijnlijk af te dwingen een dresscode te houden de dansers uniform en netjes. Een zwarte driekwart mouwen leotard met roze panty's en schoenen is de norm voor vrouwen, en zwarte panty's en schoenen zijn de regelgeving voor mannen.
  • Bij het kopen van uw panty's, heb je een paar opties op tafel. Een volledige footed strak is het gemakkelijkst te vinden in de winkels, maar geen goede keuze als je dansen op spitzen. Door over te schakelen naar een halve voet of stijgbeugel stijl, zult u in staat om uw teen pads aan te passen indien zij van hun plaats schuiven. Daarnaast zijn dansers die gevoelig zijn voor ingegroeide teennagels willen de volle voet stijl te vermijden, als ze kunnen snel kramp van de tenen en zijn onmogelijk aan te passen tijdens de les.
  • De maillots zijn gemaakt van een katoen-spandex om u volledige mobiliteit en het bereik van de beweging. Echter, de stijlen die extra glanzend gemaakt met te veel spandex en niet geschikt voor serieuze dans. Een volledige mouw leotard voegt een elegante lijn naar arm en hand beweging, maar kan erg heet zijn om te dragen in de zomer maanden. De tank-top leotard is zeker de meest comfortabele, maar zal een bh-bandje laten zien als ze niet goed gemonteerd. De belangrijkste vraag is hoe het turnpakje past en dat u tevreden bent met hoe je het bekijkt vanuit elke hoek.
  • Beenwarmers zijn een essentieel onderdeel van de warming-up-proces en moet worden gedragen voor de eerste barre segment of totdat je voelt dat je voeten opwarmen. De meeste dance letsels zijn opgedaan in de tijd als de pezen en ligamenten krijgen kleine sneetjes in hen bij het duwen je lichaam tot het uiterste, zonder het bereiken van de juiste lichaamstemperatuur. Houd uw onderbenen en enkels warm met beenwarmers tot uw lichaamstemperatuur verhoogt genoeg over te nemen.
  • Dance rokken zijn een leuke toevoeging aan klasse en een geweldige manier om je persoonlijkheid uit te drukken. De rok moet pure genoeg voor de instructeur om je heup rotaties te zien en helpen met correcties. De rokken kan elke lengte hebben, maar de mini blijft de favoriet bij de meeste dansers. Een korte rok zal pronken met je hard verdiende spier definities en prachtig accentueren uw lijn. Sheer rokken zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, prints, stoffen en lengtes. Kies de stemming die je wilt dat dag in te stellen met een prachtig dans rok accessoires.