E2a

Hoe maak je een zoogdier het lichaam te trekken

Of u nu een project voor zoogdieren showcase of u wilt zoogdieren beter te begrijpen, tekenen hen zal een geweldig idee. Echter, hoewel dit klinkt eenvoudig, zoogdieren zijn de moeilijkste van alle dieren te tekenen. Met de details van hun gezichten en bochten in hun benen. Maar voordat je denkt over deze ingewikkelde taken in het tekenen van een zoogdier, geef aandacht eerst naar de gemakkelijkste zoogdier deel op te stellen-het lichaam. Hier is een handleiding over hoe je het lichaam van een zoogdier van uw keuze te tekenen:

Hoe maak je een zoogdier het lichaam te trekken. Beslis over wat zoogdier te trekken voor dit project.
Hoe maak je een zoogdier het lichaam te trekken. Beslis over wat zoogdier te trekken voor dit project.
  • Beslis over wat zoogdier te trekken voor dit project. Hoewel zoogdieren hebben dezelfde kenmerken, elk lid van de groep heeft verschillende instanties. Vandaar dat, zo vroeg als nu, weet wat voor soort zoogdier u wilt tekenen. U heeft de mogelijkheid om een leeuw te tekenen, een olifant, een konijn, een tijger, een hond, een kat, en dergelijke. Kies een basis van uw project en vertrouwd te raken met de manier waarop het lichaam verschijnt in grootte, vorm en textuur.
  • Structureer het lichaam. Het maken van een structuur voordat de eigenlijke tekening proces zal u helpen laten leiden bij het opstellen van de zoogdier lichaam met meer nauwkeurigheid. De structuur moet niet zo veel te gedetailleerd. In feite, kunt u gebruik maken van een stok figuur voor dit doel. Hier een overzicht van de vorm van het lichaam van het zoogdier en het hoofd en benen. Hoewel deze gids niet detailtekening het gezicht en benen van het zoogdier, moet de gehele structuur doen jij waarbij elk deel gaat na het voltooien van het lichaam.
  • Blokkeer de stok figuur. Laat je leiden door de structuur die u eerder hebt gemaakt en trekken 3D vormen van elke regel. Als u dit doet, zorg ervoor dat de vorm wordt al gerealiseerd. Een ruwe schets van het lichaam van het zoogdier moet al zijn gemaakt. Als er onvolkomenheden corrigeren zo spoedig mogelijk.
  • Voeg de staart. Uw dier lichaam zal niet compleet zijn zonder de staart. Vandaar, check out de achterkant drankje van het lichaam van het dier en trek een lijn waar de staart moet gaan zitten. Vervolgens blokkeert de lijn om het de vorm van een echte zoogdier staart.
  • Fur het zoogdier. Wanneer de vorm van het lichaam reeds weergegeven, is het tijd om de huiden te voegen. Gewoon rechts trekken op de top van de ruwe schets van de effecten van de vacht. Dit geldt ook voor de staart van het dier.
  • Inkt de schets. Als u tekenen met een potlood, op dit punt, inkt lijnen met een pen of een penseel. Dan, weg te nemen de losse lijnen daarna met een gum. In de meeste gevallen kunt u wachten om deze stap te doen tot het moment dat de rest van het zoogdier al is getekend. Dit is om ervoor te zorgen dat u kunt nog steeds aanpassingen te maken in het lichaam, indien het moet zijn gebaseerd op hoe u tekent het hoofd, het gezicht en de benen van het zoogdier.

Nu dat je het lichaam hebt, kun je op met de andere delen van het dier. Als u deze stappen en je geeft er een grote uitdrukking en vorm op het gezicht en de benen van het dier, zult u komen met een goed project zeker.