E2a

Hoe om muziek te kiezen voor een rave

Een rave verwijst meestal naar een vorm van muziek die wordt gekenmerkt door techno geluiden, tunes suggereert energie hoog niveau en trance muziek ondersteund door veel synthesizers. Rave muziek wordt ook geassocieerd met ambient geluiden en ontspannende muziek die vaak wordt beluisterd door rave muziekliefhebbers tijdens de rust van het luisteren naar intense rave melodieën en dansen met de beat.

Wanneer u in de rave-cultuur, naar keuze van de muziek is erg belangrijk. Het karakteriseert de intensiteit van uw klandizie voor een dergelijke levensstijl. Bij het hosten van een rave, hier zijn suggesties over hoe rave muziek halen voor de gelegenheid:

Hoe om muziek te kiezen voor een rave. Vormen commissie groepen of teams om de leiding te nemen van alle activiteiten met betrekking tot muziek en entertainment.
Hoe om muziek te kiezen voor een rave. Vormen commissie groepen of teams om de leiding te nemen van alle activiteiten met betrekking tot muziek en entertainment.
  1. Gaan wonen. Er gaat niets boven live-muziek in een rave party. Nodig live bands om uw feest voor een hele avond van muziek en plezier. Twee of drie live bands met een paar deejays zal zeker omlaag rocken het huis. Zorg ervoor dat de DJ's zijn populair en een uitstekende partij motivators. Aan de andere kant moeten de bands hebben een breed scala aan muziek selectie voor non stop muzikaal entertainment in de hele partij. Om ervoor te zorgen krijg je de bands en DJ's van uw keuze boeken, geven uitnodigingsbrieven vroeg, ongeveer twee maanden vooruit.
  2. Vormen commissie groepen of teams om de leiding te nemen van alle activiteiten met betrekking tot muziek en entertainment. Je hebt misschien de ene groep op zoek na de bands en DJ's, terwijl een ander team kan worden belast met de fysieke inrichting van de geluidssystemen om goede kwaliteit muziek tijdens het feest te waarborgen. Elk team moet coördineren met elkaar door de rapportage van de ontwikkelingen in hun respectieve opdrachten.
  3. Bereid de kas. Uitnodigend live bands en DJ's op het feest kan nogal een som geld nodig. Zorg ervoor dat u de middelen om deze uitgaven te dekken. Als je kunt, probeer dan in contact met iemand die je kent die mogelijk direct contact te hebben met de bands en DJ's te krijgen, zodat u kunt hun diensten krijgen tegen lagere kosten.
  4. Inschatten hoe groot uw partij is. Als uw locatie een maximum van slechts 100 mensen kunnen accommoderen, dan zul je niet nodig hebt veel om hen te vermaken. Een live band en een DJ zijn voldoende om muziek en entertainment te bieden. Soms kan je niet een DJ nodig helemaal als de zanger van de band is energiek en glib genoeg om het feest op gang in tussen muzikale pauzes.
  5. 5Carefully gaan over de muziek selectie voor de partij. Let op dat rave muziek de volgende eigenschappen moet bezitten: elektronische geluiden, synthesizers, hoge energie-kwaliteit en de harde kern jungle verslaan. U mag trance muziek bevatten om het niveau van techno kwaliteit van uw rave party te verhogen.
  6. Coördineren met de bands en de DJ's met betrekking tot de muziek die u het liefst worden gespeeld voor de rave party. Doe dit vroeg, zodat ze tijd hebben om voor te bereiden en te oefenen in het geval u in uw speellijst aantal muzikale nummers die ze niet erg vertrouwd zijn met.

Populaire rave muziek is direct beschikbaar in de muziekmarkt. Maar als je echt wilt uw rave feest uniek en een van een soort ervaring op het gebied van muziek te maken, kan je onderzoek op andere reeksen van rave muziek zoals revival en hedendaagse techno muziek.