E2a

Hoe om te beginnen met de trompet te spelen

De trompet is een van de meer populaire blaasinstrumenten

De trompet is een van de meer populaire blaasinstrumenten. Het geluid van een trompet maakt is hard nodig in de marching en jazzbands gelijk, niet om het belang van het te vermelden in militaire ceremonies. Het zien van iemand klap op een trompet lijkt makkelijk genoeg, maar de werkelijkheid is het hele proces is ingewikkeld en wordt beschouwd als een kunst. Net als de saxofoon, fluit, en elk ander blaasinstrument, het spelen van de trompet vereist bepaalde technieken om de productie van het geluid gewenst. Het begint allemaal met de manier waarop je op blazen. Hier zijn enkele tips over hoe om te leren van de trompet specifiek spelen voor beginners.

  • Luchtstroom. Dit is het belangrijkste aspect van een trompet goed. Om het gewenste geluid te produceren, met name uitgebreide aantekeningen die typisch zijn gemeen met dit instrument, moet u de juiste manier onder de knie voortdurend en consequent kan de lucht uit je longen uit door je mond en in de trompet. Al deze gezegd zijnde, is het belangrijk voor u om een goede ademhaling technieken onder de knie en in staat zijn om een constante lucht te blazen voor langere tijd.
  • Lage en hoge tonen. Produceren van hoge en lage tonen van uw trompet neemt meer dan de eenvoudige manipulatie van de kleppen. Met het oog op de juiste toonhoogte van elke noot te produceren, moet u weten hoe om volledig te kunnen uw mond te vormen. Bijvoorbeeld, als u een lage toon te produceren, wil je je mond een beetje open vergelijkbaar met hoe u de korte klank van de letter "A" uit te spreken. Aan de andere kant, als je wilt een hogere noot te produceren, dan moet u de positie van uw mond om iets te sluiten, terwijl het uitspreken van de verlengde klank van de letter "E". Dit kan moeilijk zijn, maar na een paar trial and error loopt, moet je in staat om het concept en de techniek te begrijpen.
  • De buzz. Lage en hoge noten zal afhangen van hoe goed je buzz als goed. Wanneer u het mondstuk op je mond, sluit je lippen binnenkant van het mondstuk en beginnen zoemen. Kortom, de juiste manier van doen is vergelijkbaar met spugen, terwijl je lippen gesloten zijn. Hoe sneller je kunt buzz, hoe hoger de toon en hoe lager je buzz, hoe lager de noot. Het is zo simpel als dat, maar neemt veel oefening om te beheersen. Natuurlijk, moet u in staat zijn om een constante toevoer van lucht te blazen uit je longen terwijl je dit doet.
  • De kleppen. Zodra u de techniek onder de knie en zijn de productie van de juiste soort geluid, zowel in korte als lange barst, is het tijd om te gaan werken de kleppen. Begin met een F door niet op de eerste klep van boven. Til de andere klep en je moet het produceren van een G. Blijf oefenen en blijven spelen met de kleppen tot uw figuur de verschillende klanken en tonen die u kunt bereiken met de trompet.
Hoe om te beginnen met de trompet te spelen. De trompet is een van de meer populaire blaasinstrumenten.
Hoe om te beginnen met de trompet te spelen. De trompet is een van de meer populaire blaasinstrumenten.

Nu dat u bekend bent met de basisprincipes van trompet spelen, overweeg dan om meer geavanceerde training door het nemen van een aantal klassen met een gerenommeerde muziekleraar gespecialiseerd in blaasinstrumenten. Met voldoende inzet en een sterke passie voor het instrument, moet je spelen als een pro in geen tijd.