E2a

Hoe deelnemen aan een archeologische opgraving

Archeologie projecten vaak om te leren over het verleden door omgeving en artefacten achtergelaten door mensen en beschavingen uit lang vervlogen tijden. Een archeologische opgraving gaat vaak weken, maanden en zelfs jaren van de terugwinning van materialen van een site. Archeologische opgravingen meestal sprake professionele archeologen, archeologie studenten, medewerkers en vrijwilligers in verschillende verantwoordelijkheden. Als u bent een professional op dit gebied, of als u geïnteresseerd bent als amateur archeoloog, zijn er eigenlijk verschillende mogelijkheden voor u om deel te nemen aan een archeologische opgraving.

Vertrouwd te maken met aankomende opgravingen

Hoe deelnemen aan een archeologische opgraving. Krijg betrokken bij verschillende stadia van het project.
Hoe deelnemen aan een archeologische opgraving. Krijg betrokken bij verschillende stadia van het project.

Vertrouwd te maken met de aankomende graaft. Het eerste wat je moet weten is waar en wanneer een archeologische opgraving zal worden gedaan. U kunt meestal contact op met de universiteiten als ze geplande expedities, of als ze van plan zijn om betrokken te zijn bij een team, lokaal of in het buitenland.

U kunt ook online voor schema's van de grote opgravingen controleren

U kunt ook online voor schema's van de grote opgravingen controleren. About.com heeft een lijst van komende en lopende archeologische expedities over de hele wereld op archaeology.about.com (de huidige lijst is voor 2010). U kunt ook deelnemen aan streek-en lokale gebaseerde projecten. Bijvoorbeeld, La Sabraneque heeft regelmatig behoefte aan vrijwilligers voor het behoud van Mediterrane architectuur in Italië en Frankrijk sabranenque.com . De USDA Forest Service rijdt regelmatig een behoud project dat vrijwilligers nodig.

Doe mee met de verschillende fasen van het project

Krijg betrokken bij verschillende stadia van het project. Een archeologische opgraving brengt veel werk van start tot finish. Het is niet alleen in het proces van daadwerkelijke graven voor artefacten die u kunnen worden betrokken inch U kunt een deel van een landmeetkundige team, wat inhoudt dat het fotograferen van de site vanaf een luchtfoto oogpunt en van de grond zijn. U kunt betrokken bij de eigenlijke opgraving. U kunt helpen het beheer van de financiën van het project. U kunt ook helpen met schoonmaken en herstel. Zodra de items terug worden gebracht voor identificatie en catalogiseren, kan u helpen met administratief werk. De mogelijkheden zijn divers.

Meld je met een field school

Meld je met een veld school. Als u geïnteresseerd bent in het echt uit te gaan naar het veld, kunt u zich aanmelden met een veld school, die meestal groepen georganiseerd door universiteiten of de overheid gerunde archeologische afdelingen die undergraduate en graduate studenten op te leiden in het veld werken. Deze teams zijn meestal bereid om vrijwilligers te accepteren. Als u momenteel ingeschreven als een undergraduate of graduate student, kunt u mogelijk om uw ervaring te gebruiken met veld school om werkelijke studiepunten verdienen.

Vrijwilliger

Vertrouwd te maken met aankomende opgravingen. Meld je met een veld school.
Vertrouwd te maken met aankomende opgravingen. Meld je met een veld school.

Vrijwilliger. Afgezien van het veld scholen, een aantal archeologische sites accepteren vrijwilligers. Sommigen zullen misschien een budget voor uitkeringen hebben, hoewel sommige opgravingen zouden zelfs vereisen vrijwilligers om een kleine vergoeding te betalen.

Wat ook de taak die u zou moeten doen

Wat ook de taak die u zou moeten doen, zijn bereid om veel tijd door te brengen in ruwe grondgebied. U zult benodigdheden zoals comfortabele werkkleding, sunblock, een breedgerande hoed, en dergelijke nodig. Sommige archeologische opgravingen zorgen voor voedsel en onderdak, maar je zou moeten betalen voor deze, of u kunt ook zelf meenemen.

Archeologische expedities kan leuk en spannend

Archeologische expedities kan leuk en spannend. Deze ook leiden tot een veel hard werk. Als je stel je voor om de volgende Indiana Jones, maar, dan ga je gang en meld je aan om een deel van een archeologische opgraving te zijn.