E2a

Hoe te krachtmeting doen

Force is gedefinieerd als energie die veroorzaakt een object om de snelheid te wijzigen. Wanneer de kracht wordt uitgeoefend op een voorwerp, het object zich van een toestand van rust. De vector hoeveelheden van kracht zijn grootte en richting. Kracht meting wordt niet alleen gebruikt in de natuurkunde. Krachtmetingen worden ook gebruikt om te berekenen in gebouwen, wegen, bruggen, machines en veel meer.

Hier zijn een aantal manieren over hoe je kracht meting kunt doen:

  • Kracht sensor. Een krachtsensor is een apparaat dat wordt gebruikt om de vector hoeveelheid kracht meting. De krachtsensor kan de richting en grootte van een kracht op basis van de verandering van het object grootte, vorm en beweging meten. Voor de krachtsensor, worden Newtons gebruikt om te voldoen aan de SI (Internationale Stelsel van Eenheden) systeem.
  • Krachtmeter. Een kracht meter is een apparaat dat wordt gebruikt om de kracht van een object te meten. Als de kracht sensor, de kracht meter geeft ook de meting in Newton. Force meters zijn meestal gemaakt van een veer of elastiekjes. Deze worden gebruikt om de massa en de zwaartekracht van het object te meten. Er zijn een heleboel kracht meter die beschikbaar zijn in de markt, maar de meest voorkomende gebruikte vandaag zijn de digitale kracht meter.
  • Krachtmeter. Een krachtmeter is een instrument dat wordt gebruikt bij het uitvoeren van een push-of pull test, zodat de kracht kan worden gemeten. Er zijn twee soorten krachten meters, de mechanische en de digitale. Dit instrument bevat een krachtopnemer die wordt gebruikt bij het omzetten van kracht in elektrische signalen. De krachtmeter vertaalt vervolgens de spanning in de meetcel op een waarde die wordt weergegeven op het instrument.
  • Krachtopnemer. Een krachtopnemer is een elektrisch apparaat dat wordt gebruikt bij het omzetten van een soort energie in een andere. Er zijn vele soorten van transducers die beschikbaar zijn. De krachtopnemer meet statische en dynamische trek-en drukbelasting ook zonder verplaatsingen.
  • Handmatige meting. Als je geen geld wilt uitgeven aan een van deze gadgets, kunt u uw eigen krachtmeter meetapparatuur te bouwen. Alles wat je hoeft te doen is om een veer te krijgen, zoals die gebruikt worden in de kracht meter. Haak de veer naar het object dat u wilt meten en trek het andere uiteinde van de veer. De hoogte van de lente, wanneer uitgerekt wordt gezegd dat evenredig is aan de kracht die werd aangebracht op het object, maar het gewicht van de veer moet een standaard worden.
  • Wet van Newton. U kunt ook het berekenen van de kracht als je de massa van het voorwerp en de versnelling kennen. Force is gelijk aan massa, vermenigvuldigd met de versnelling van het object. Als u zich niet bewust van de versnelling, kan je het krijgen door het meten van de verandering in snelheid te delen door de verandering in de tijd.

Dit zijn enkele van de manieren over hoe je kracht meting kunt doen

Hoe te krachtmeting doen. Dit zijn enkele van de manieren over hoe je kracht meting kunt doen.
Hoe te krachtmeting doen. Dit zijn enkele van de manieren over hoe je kracht meting kunt doen.

Dit zijn enkele van de manieren over hoe je kracht meting kan doen. Met behulp van de wet van Newton is de meest ideale manier van meten kracht voor studenten. De andere instrumenten worden vooral gebruikt door professionals op verschillende gebieden.