E2a

Hoe kan ik een 55 liter grote aquarium schoon te maken

Het bezitten van huisdieren kan veel geluk en ontspanning voor mensen die van dieren houden. Het kan echter niet worden ontkend dat het hebben van een hond of een kat in huis veel geduld en inspanning te vereisen. Misschien een van de minst vervelende huisdier te verzorgen is een vis. Maar hoe zit het als je veel vissen hebben in een 55 liter grote aquarium? Hoe gaat u te houden het aquarium om al uw vissen gezond en gelukkig net als jij? Hier zijn enkele van de fundamentele tips die u kunt proberen als je vast zit in deze situatie.

Uw aquarium of algemeen bekend als aquarium draait met een filter of bubble apparaat dat je nodig hebt om uit te schakelen voordat u het reinigt om elektrische schokken en andere gevaarlijke ongelukken te voorkomen.

Nu kunt u beginnen met het schoonmaken van de vis tank door het veranderen van het vuile water in met schoon water natuurlijk. Je hoeft niet naar de vissen te stijgen, omdat deze kan ze ziek of gestrest. Er zijn bepaalde hoeveelheden water die moet worden afgehouden voor elke grootte van een aquarium. Voor de 55 liter aquarium, moet u alleen uit te storten van ten minste 1/4 van wat er in zonder overschrijding van meer dan de helft van het.

Hoe kan ik een 55 liter grote aquarium schoon te maken.
Hoe kan ik een 55 liter grote aquarium schoon te maken.

Je moet ook een tuinslang van een grind sifon vacuum om alle vuil te verwijderen in de tank. U kunt dit doen door de invoering van de slang in de tank en zorg ervoor dat zij tot het onderste gedeelte. Zet het grind sifon vacuüm en start met het innemen van de vis mest en het vuil door het bewegen van de slang op alle vuile delen van de vis tank.

Hier krijg je een spons en begin af te vegen de binnenkant van het aquarium om zich te ontdoen van de algen, evenals de ringen die kunnen hebben gevormd als gevolg van het water. Deze kunnen zichtbaar zijn als je niet hebt schoongemaakt je tank voor een lange tijd.

U kunt nu beginnen met het vullen uw emmer met het gebruik van water uit kraan om de inhoud die u eerder hebt verwijderd te vervangen. Voeg pH-buffer die de pH-balans van het water of Ammo-Lock die ammoniak, chloor en andere schadelijke chemische stoffen gevonden in een kraan water verwijdert houdt.

Specifiek Gebruik een thermometer voor aquaria om de temperaturen van de overgebleven water te vergelijken in de tank en het water in je emmer. Zorg ervoor dat de temperatuur van zijn vergelijkbaar voordat het behandelde leidingwater in het aquarium om het water stabiel te houden en om uw vissen te houden van het krijgen van ziek zijn. Na het waarborgen van de juiste temperatuur, langzaam vul het reservoir met het schone water en maak geen grote spatten of gooi het in snel want dit kan de vissen voelen paniek of stress.

Hoe kan ik een 55 liter grote aquarium schoon te maken.
Hoe kan ik een 55 liter grote aquarium schoon te maken.

Ook in gedachten houden dat de normale vis tanks moeten worden gereinigd ten minste om de drie maanden, terwijl een 55 liter grote aquarium moet worden gehandhaafd elke maand, omdat het formaat kan veel water wezens en zelfs verschillende vormen van vuil tegemoet als goed.