E2a

Hoe om huisdieren te bereiden op orkaanseizoen

De zomer is orkaanseizoen in het Europa

De zomer is orkaanseizoen in de Europa. Het kan komen in verschillende mate en soms zal het nodig zijn een goede storm voorbereidingen, en zelfs evacuaties voor sommige gebieden. Gedurende deze tijd van het jaar, moeten eigenaren van gezelschapsdieren klaar en bereiden hun huisdieren en zorg ervoor dat ze tijdens een orkaan veilig blijft. Pet eigenaren moeten ervoor zorgen dat wanneer ze nodig hebben om te evacueren, kunnen hun huisdieren met hen. Als het gebied is niet veilig voor mens, zal het zeker niet veilig voor huisdieren zijn ook niet. De volgende tips helpen u uw huisdieren te bereiden op orkaanseizoen.

Hoe om huisdieren te bereiden op orkaanseizoen. Vóór de zomer aanbreekt.
Hoe om huisdieren te bereiden op orkaanseizoen. Vóór de zomer aanbreekt.
  1. Vóór de zomer aanbreekt, kijk op alternatieve plaatsen waar uw huisdier kan blijven in geval van nood als het Rode Kruis geen huisdieren in opvangcentra zal toestaan. U kunt uw huisdieren mee te nemen naar een hotel buiten uw omgeving die huisdieren toestaan te blijven. U kunt zoeken naar een kennel die is uit de weg van de reguliere storm paden. U kunt ook afspraken maken om uw huisdieren verzenden naar uw directe familieleden die bereid zijn om hen te nemen inch zal zijn
  2. Raadpleeg uw lokale dierenarts voor meer informatie. Hij kan u helpen om tijdelijk onderdak te vinden voor uw huisdieren als u verwijzen naar een aantal schuilplaatsen waarmee huisdieren tijdelijk verblijven.
  3. Line up meerdere mensen je genoeg om te zorgen voor uw huisdier in geval van nood te vertrouwen en je bent niet direct beschikbaar. Je zult moeten geven hen toegang tot uw huis als een ramp. Zij moeten wonen dicht bij uw huis, zijn comfortabel rond uw huisdieren, uw huisdieren kennen hen en zij weten waar uw huisdier noodpakket lokaliseren.
  4. Hier krijg je een plastic hersluitbare en waterdichte container die kan vasthouden leveranciers hulpdiensten voor uw huisdieren. Er moet voldoende voedsel voor huisdieren voor het laatst voor een maand, een blikopener, drinkwater, hand-wasmiddel, tissue papier, vuilniszakken, hond harnas en riemen, fotokopieën van uw huisdieren 'medische dossiers, meest recente foto's van uw huisdieren en medicatie. De volledige lijst van punten die moeten worden verpakt in de nood huisdier kit en andere orkaan paraatheid tips zijn te vinden op de ASPCA website .
  5. Krijg huisdier tags voor uw huisdieren. Als u nodig hebt om te bewegen tijdens het orkaanseizoen en uw huisdieren reist met je mee, geef ze een huisdier tag met uw naam, contactgegevens en het adres van uw tijdelijke onderkomen. Je moet ook die informatie op in de pet carriers. Er zijn nieuwe huisdier tags die internet toegankelijkheid hebben. Je inschrijven uw huisdier naar de site en upload van uw huisdier medische voorgeschiedenis en een lijst van contactpersonen en nummers. De achterkant van de tag contacten een unieke huisdier code kan een vinder toegang relevante informatie over hoe u de eigenaar contact op te helpen.
  6. Koop een Pet Rescue Alert raamstickers. Dit is een erg handig om te hebben. Plaats het op je raam, waar het gemakkelijk kan worden gezien. Deze waarschuwingen dierlijke redding personeel dat huisdieren zijn in het huis. U kunt naar beneden het aantal en de soorten dieren die je hebt schrijven. Als je gaat om te evacueren met je huisdieren, neem de tijd om te schrijven Vrijgekomen op de sticker, zodat hulpverleners geen tijd zal verspillen aan uw huis en zoek voer voor uw huisdieren.

Maak uw ontruimingsplan vroeg en voor te bereiden op een aanstaande ramp door het voorbereiden van uw huisdieren 'noodpakket. Met alles op zijn plaats begin en gemakkelijk toegankelijk helpt je enorm als en wanneer ramp doet staking. Zorg ervoor dat u ook veilig zijn op hetzelfde moment dat u de veiligheid van uw huisdieren.