E2a

Hoe maak je een paard en wagen te kopen

Als u woonachtig bent in landelijke gebieden of op het platteland

Als u woonachtig bent in landelijke gebieden of op het platteland, de plaats is bevorderlijk voor een alternatief transport als een paard. Als u niet al te enthousiast over rijden op de rug van het paard, kunt u een buggy voor u om te rijden. Deze beslissing van het kopen van een paard en wagen kan makkelijker als u woont in een gebied waar paarden zijn een gangbare manier van vervoer. Uw plaats moet het recht hebben de verkeerssituatie en er zijn grote ruimtes voor uw buggy te rollen door. Maar er zijn plaatsen als New York City, waar paarden en buggy's worden gebruikt als een toeristische attractie. Anderen beschouwen ze als een ontspannende activiteit in plaats van vreugde rijden in een auto. Na evaluatie van uw omgeving en het verkeer, kunt u beginnen met scouting voor dat paard en wagen u zou willen bezitten. Hier is hoe het te doen:

  1. Lees verder boeken of tijdschriften over hoe de zorg voor een paard. Onthoud altijd dat een paard is een levend dier. Hij eet, drinkt, slaapt en het wordt moe. Dus zorg ervoor dat u goed geïnformeerd bent over hoe om te zorgen voor het. Altijd een dierenarts vermeld onder uw alarmnummers. Je moet verantwoordelijk genoeg om te weten dat de paarden medische hulp ook nodig. Het is raadzaam om scout voor een paardentrainer. U kunt ook een professionele hand altijd in het trainen van uw paard.
  2. Als er een harnas spoor buurt van uw plaats, een bezoek aan het eind van een seizoen om een kans te gefokt een standaard te kopen. Sommige van de paarden die race eerder met pensioen om plaats te maken voor jongere paard dat het uithoudingsvermogen van het runnen van een snelle kan weerstaan. Deze paarden hebben niet alleen een nieuw huis nodig hebben, ze zijn jong genoeg om van dienst te zijn voor je.
  3. Je koopt een paard van een fokkerij. Zorg ervoor dat u mee een goed geïnformeerde persoon om het paard te onderzoeken.
  4. De volgende stap is het kopen van een buggy. Omdat buggy's zijn verschillend in grootte en gewicht, kies er een die geschikt is voor u en uw paard. De beste plek is om te krijgen is degene die de lichtste. Hierdoor kan uw paard om efficiënt te werken. Een ander ding, zal uw paard dankbaar voor je zijn voor het niet krijgen van een zware bulk voor hem te trekken.
  5. Een ander ding om te overwegen in het kopen van een buggy is de prijs. Brand nieuwe buggy's kan te veel kosten. U kunt ervoor kiezen om te kopen van een veiling winkel of boerderij verkopen tweedehands buggy's. Met een beetje reparatie, kan de buggy er goed uitzien als nieuw.

Het rijden op een buggy getrokken door een paard kan een rustgevende ervaring zijn

Hoe maak je een paard en wagen te kopen. Lees verder boeken of tijdschriften over hoe de zorg voor een paard.
Hoe maak je een paard en wagen te kopen. Lees verder boeken of tijdschriften over hoe de zorg voor een paard.

Het rijden op een buggy getrokken door een paard kan een rustgevende ervaring. Vergeet niet dat je moet zorg van hen te nemen om voor hen om goed te functioneren. Gebruik niet te veel en geef ze de juiste hoeveelheid rust. Een paard is niet alleen een alternatieve wijze van vervoer. Een paard kan een vriend voor het leven zijn. Sta jezelf toe om band met hem en je zult zien dat het rijden uw buggy maakt jullie gelukkig.