E2a

Hoe je gebroken porselein recyclen in mozaïek potten

Wanneer je je oma's dure antieke China breaking horen

Wanneer je je oma's dure antieke China breaking hoort, kan je hart stoppen voor een paar seconden en je voelt gevoelloos over. Geen enkele hoeveelheid lijm kan terugbrengen oma's China. Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds gebruik maken van de stukken om een een van een soort mozaïek kunstwerk te maken.

Recycleren gebroken stukken van platen

Hoe je gebroken porselein recyclen in mozaïek potten. Uitzoeken van de gebroken stukken van China.
Hoe je gebroken porselein recyclen in mozaïek potten. Uitzoeken van de gebroken stukken van China.

Recycleren gebroken stukken van borden, kopjes, theepotten en serveren gerechten in mozaïektegels. Gebruik ze in verschillende kunstprojecten: fotolijstjes, klei potten, spiegels en nog veel meer. Niet weggooien deksels, grepen en tuiten. Dit zijn interessante stukken die schoonheid kunnen toevoegen aan uw ontwerpen.

Het maken van een mozaïek Pot

Materieel

Wanneer je je oma's dure antieke China breaking horen. Saaie scherpe randen.
Wanneer je je oma's dure antieke China breaking horen. Saaie scherpe randen.
• Broken China stukken
• Handdoek
• Hamer
• Metalen bestand
• Aarden pot
• Grout, water, container
• Spons
• Plastic mes
• Kleine doek of keukenpapier
• Duidelijke kit
• Beschermende handschoenen
• Een veiligheidsbril / werk veiligheidsbril
• Black permanent marker

Stappen

  1. Uitzoeken van de gebroken stukken van China Kijk voor de grotere stukken;. Deze moeten worden opgesplitst in kleinere stukken. Plaats deze stukken in een handdoek dan hamer weg. U kunt ook gebruik maken van een glassnijder om de gebroken stukken gesneden aan een bepaalde grootte of vorm. Bescherm uw ogen door het dragen van een veiligheidsbril. Om delen uit de scherpe randen van de gebroken stukken te vermijden, draag beschermende handschoenen.
  2. Saaie scherpe randen. Met een metalen bestand, doffe de scherpe randen van de gebroken stukken.
  3. Meng de mortel. Lees de aanwijzingen op de verpakking voor het mengen van de specie. Je moet een aantal grout (in poedervorm) in een container gezet. Voeg langzaam het water toe en meng tot je de juiste consistentie. U wilt om te eindigen met een mengsel vergelijkbaar met pindakaas.
  4. Breng de specie met een spons en bevestig de gebroken porselein stukken. Doe dit door afdeling als specie droogt gemakkelijk. Duwen een stuk gebroken China in de specie. Leg een nabij de eerste. Blijf op de toepassing van gebroken stukken van China tot u het gedeelte met grout hebben gedekt. Veeg overtollige specie uit de mozaïek tegels met een vochtige doek of een natte papieren handdoek. U kunt een plastic mes gebruiken om overtollige specie te verwijderen ook.
  5. Herhaal stap 4. Blijf op de toepassing specie tot kleine delen van de pot en het toepassen van gebroken China stukken. Doe dit totdat je de hele pot van klei hebben gedekt. U kunt dit doen freestyle of patronen te maken met de gebroken stukken.
  6. Droog de pan. Laat de pot met de gebroken China stukken volledig drogen.
  7. Beveilig de gebroken stukken aan de pot. Breng duidelijke kit op de gebroken China stukken. Gebruik deze in kleine ruimtes op te vullen als goed. De duidelijke kit zal het mozaïek pot geven een glanzende afwerking.
  8. Plaats een identificatiemerk op de bodem van het mozaïek pot. Met behulp van een permanent marker, noteer de datum van de mozaïek pot is gemaakt, uw naam en waar de Chinese stukken kwamen uit.

Iets goeds kan komen van per ongeluk breken van oma's China of andere interessante keramische potten. U kunt de stukken te verzamelen en ze gebruiken om een prachtig mozaïek pot en andere nuttige decoratieve voorwerpen te maken. Deze maken grote giften want ze zijn echt een van een soort. Volgende keer een kopje koffie of een bord breekt blijven de stukken en beginnen te denken van recycling van deze in prachtig mozaïek kunstprojecten.