E2a

Hoe je windenergie te gebruiken als energiebron

Alternatieve energiebronnen zijn veel prioriteit krijgen deze dagen vanwege de gevaren voor het milieu veroorzaakt door gemeenschappelijke energiebronnen in de wereld van vandaag. Windenergie is iets dat alle natuurlijke en hoewel het de extreme kracht van een kerncentrale niet kan wedijveren, kan nog steeds het genereren van voldoende energie die kan helpen vergroten van uw energie systeem. Hier zijn de manieren waar je windenergie kunt gebruiken als energiebron.

Windenergie theorie

Windenergie theorie. U kunt windenergie niet gebruiken als energiebron als je niet eerst weten hoe het werkt. Windenergie werkt volgens het principe dat de lucht is een vloeistof. Als zodanig is het bezit kinetische energie in haar midden die gebruikt kan worden als een ruime bron van energie voor uw huis of kantoor. Turbines vangen de energie van de wind zo blijkt en is vaak sterk genoeg om beweging veroorzaken.

Turbines

Hoe je windenergie te gebruiken als energiebron. Windenergie theorie.
Hoe je windenergie te gebruiken als energiebron. Windenergie theorie.

Turbines. De allereerste stap om de kracht van de wind is door het verkrijgen van de turbine. Er zijn drie onderdelen om een goede turbine: rotorblad, as en generator. U kunt uw eigen turbine kopen of als je krap bij kas en op de praktische kant, kunt u proberen Instructables 'doe het zelf 100 watt windturbine .

Rotorblad

Rotorblad. Het rotorblad van de turbine moet worden geplaatst op een zodanige manier dat het zich tegen de beweging van de wind in actie. Op deze manier zal het je de gewenste energie die je wilt hebben overgedragen aan uw huis. Je moet ook het onderhoud van uw rotorblad in topconditie energie vastleggen conditie te houden. De rotorbladen maximaliseren van het gebruik van de lift en sleep om de meest hoeveelheid windenergie te vangen. Kies het ontwerp dat sterk lijkt op het vleugelprofiel. De diameter van de rotor ook invloed op de hoeveelheid stroom die wordt gegenereerd. Hoe groter het rotorblad, hoe sterker.

Schacht

Schacht. De as moet vrij zijn van obstakels tijdens de werking van het vastleggen van windenergie zijn. Dit is de doorgang waarin energie uit het rotorblad overdrachten aan de generator. Het moet draaien als het rotorblad draait. Consistentie controleren door het testen van de rotaties van de as en de rotor blade.

Generator

Windenergie theorie. Turbines.
Windenergie theorie. Turbines.

Generator. De generator is de laatste stop van de windenergie voordat het wordt omgezet in bruikbare elektrische energie voor uw huis. De generator produceert de elektrische spanning op basis van principes van elektromagnetische inductie.

Kabel

Kabel. De kabel moet correct worden aangesloten op de generator zodat de transmissie van de energie glad zal zijn. Laat de kabels niet te lang te maken of anders zal er massale verlies van energie tijdens de overdracht van de geconverteerde energie uit de generator.

Verzamelaar

Collector. Als u met meer dan een windenergie turbine, stel een punt waar alle kabels van de turbines convergeren. Dit is het belangrijkste vak dat wordt gekoppeld aan uw elektrische installatie thuis.

Het is het beste als je weet dat het vermogen van uw huis, zodat u de juiste afmetingen voor uw windenergie turbine kan krijgen. Ook, als dat al mogelijk is, bieden volop ruimte van de collector naar uw huis, zodat er zullen verminderen van spanningen. Windenergie kan medium krijgen tot hoge spanningen en moeten met zorg worden behandeld.