E2a

Hoe kan design ideeën te vinden voor het maken van aangepaste dasspelden

Kant en klare mannen dasspelden of stropdas kopspijkers zijn vrij duur

Kant en klare mannen dasspelden of stropdas kopspijkers zijn vrij duur. U kunt maken en ontwerpen van uw eigen aangepaste dasspelden door simpelweg de aankoop van een kale dasspeld en het toevoegen van uw eigen ontwerp. Tie spijkers of pennen, ambachtelijke materialen en andere pin accessoires kan worden gevonden in ambachtelijke winkels of bouwmarkten. Tie spijkers of pennen zijn rond, klein en hebben een snap-on rug. Er zijn pennen, waar u kunt lijmen op een object, of een die peel-off stickers waar u kunt ontwerpen hechten aan de pin te hebben. Koop een pak van de pinnen aan verschillende stropdas kopspijkers te maken.

Hieronder vindt u enkele ideeën over hoe te ontwerpen en te maken zelfgemaakte dasspelden of stropdas kopspijkers zelfs Vrijmetselaars pennen, sieraden pinnen, diamant pinnen, zilver pennen, accessoires pennen, manchetknopen, of clips:

 1. Koop een goedkope kleine monogram in goud, zilver of brons. Stel de monogram op een kale pin. Zet garnituur voor kleur en vormgeving toe te voegen.
 2. Kijk voor een eenvoudige figuur of ontwerp dat u kunt vormgeven en schilderen met behulp van crafting klei. Kies bij voorkeur geen-bak klei voor schimmels. Verf de gedroogde figuur met heldere kleuren. Bak de klei indien nodig. Bevestig de figuur om de kale pin.
 3. Kant-en-klare miniaturen van je favoriete dier, bloem of het object gevonden in ambachtelijke winkels geven u een verscheidenheid aan dieren, bomen, zeedieren, kleine rotsen of zelfs een kleine keramische pijlpunt om uit te kiezen.
 4. Voor een ontwerp dat uw organisatie of godsdienst symboliseert, kunt u zoeken naar kleine metalen, keramiek of houten figuren. Katholieken kunnen gebruik maken van een klein gouden, zilveren of houten kruis. Metallic bladeren, een platte steen of andere basis accessoires kunnen worden toegevoegd om het kruis kijken reliëf.
 5. Om een speld dat het best uw beroep te ontwerpen, kunnen leerkrachten schilderen een appel, een klein schoolgebouw, of een "A +", terwijl een verpleegkundige of arts kunt lijmen over een gezondheidsclaim symbool.
 6. Afhankelijk van de vakantie, kunt u lijm een Santa voor Kerstmis, een konijntje voor Pasen, een pompoen of zwarte kat voor Halloween, of een rood hart voor Valentijnsdag. Voor een afstudeerder, kunt u gebruik maken van een mini-pet, diploma toga, of mini plaque.
 7. Om te laten zien hoe trots je bent als een nieuwe vader, een dasspeld die zegt: "Het is een Jongen" of "Het is een Meisje" of draag een pin met een rammelaar, baby fles, of hobbelpaard.
 8. Voor sportfans, op zoek naar het sportteam logo van je favoriete team.
 9. Als u wilt dat het simpel, kijk voor een unieke knop om te maken in een leuke dasspeld of gewoon gebruik maken van items zoals een haarspeld of munt versierd met andere kleine snuisterijen of charmes te maken in een dasspeld.
 10. Blader door deze websites om meer ontwerp ideeën op te doen voor het maken van aangepaste dasspelden.
Hoe kan design ideeën te vinden voor het maken van aangepaste dasspelden. Koop een goedkope kleine monogram in goud, zilver of brons.
Hoe kan design ideeën te vinden voor het maken van aangepaste dasspelden. Koop een goedkope kleine monogram in goud, zilver of brons.
 • De corrado custom sieraden & design TM , toont ontwerpen van op maat gemaakte sieraden met edele metalen en edelstenen zoals Masonic pennen, sieraden pinnen, diamant pinnen, zilver pennen, accessoires pinnen en clips.
 • Sieraden ontwerpers resource center , heeft ontwerpen van aangepaste revers spelden en manchetknopen.
 • Tortolani's , presenteert de fijne vakmanschap van stropdas kopspijkers gemaakt in goud, zilver of brons afwerking, zacht email, cut-outs, of stenen.