E2a

Hoe kan ik een aquarium chiller vast

Het is zeer belangrijk om uw aquarium chiller te houden in werkende staat. Het is het mechanisme dat helpt bij het handhaven van de temperatuur van het water in uw aquarium opgezet. Uw vissen moet zeker koeler water om daar te overleven.

Een aquarium chiller functies nauw willen het koelsysteem van uw airconditioner. Sommige van deze bestanddelen breken, vooral als je hebt gebruikt het voor een tijdje. Maak je geen zorgen als uw aquarium koelmachine begint te functioneren. Je kan zeker het probleem oplossen. Het enige wat u hoeft te doen is toe te passen wat trouble-shooting-technieken, waardoor u het onderdeel (of onderdelen) die niet meer goed functioneren te identificeren. U kunt de standaard deel (of delen) en laat uw aquarium chiller weer functioneel worden. Dit is zeker een stuk goedkoper, vooral als je niet het budget om een nieuwe eenheid te kopen. Hier zijn de richtlijnen. Lees verder:

  • Zet uw aquarium chiller. Vervolgens stekker uit het stopcontact en neem het uit je aquarium tank. U moet ook de pijp.
  • Breng uw aquarium chiller en de slang in een werkplek, bij voorkeur op een tafel. Laat ze een tijdje te drogen.
  • Zodra alles droog is, op zoek naar de inlaatbuis. Is verantwoordelijk zuigen het water uit uw aquarium aquarium in het aquarium chiller. Bereid om het te verwijderen. Dan, laat het water er doorheen lopen. Zorg ervoor dat er geen voorwerpen zijn die de waterstroom. Natuurlijk, als er obstakels, onmiddellijk verwijderen.
  • Weer Inspecteer de inlaatbuis. Als er scheuren of gaten, is het al beschadigd is. Je moet ontdoen. Je zal een vervanging. U kunt een nieuwe uit een dierenwinkel in uw omgeving.
  • Volgende in de lijst is de eindbuis. Beoordelen of het goed werkt. Volg de instructies die zijn opgegeven in stap 3. Als het goed werkt, gaat u verder met de volgende stap.
  • Expose het koelsysteem en de pomp. Je kunt dat doen door het losdraaien van de achterkant van uw aquarium chiller. Nogmaals, controleer alle onderdelen. Ze moeten droog worden gehouden. Als alles in orde is, sluit uw toestel. Let op de ventilator en de pomp. Als ze niet bewegen, check out het snoer. Het probleem kan elektrische. Vervang het snoer, indien herstel niet mogelijk is. Anderzijds, als slechts een van de twee werkt, zoek obstakels. Neem ze uit. Als er zich geen obstakels, kijken of reparatie of vervanging geschikt is.
  • Ga naar het koelmiddel eenheid. Je zal niet missen. Het is degene met spoelen. Onderzoeken. Is er een corrosie? Ziet u barsten of lekken? Houd in gedachten dat een lekkende koelvloeistof is giftig. Het kan dodelijk zijn uw vissen onmiddellijk. Dus, heb je om het te vervangen.
  • Klik hier voor de achterkant en schroef hem weer aan. Zorg ervoor dat alles goed is gedaan.

U kunt de aquarium chiller in je tank na het oplossen van problemen

Hoe kan ik een aquarium chiller vast. Zet uw aquarium chiller.
Hoe kan ik een aquarium chiller vast. Zet uw aquarium chiller.

U kunt de aquarium chiller in je tank na het oplossen van problemen. Bereid om het te controleren is al aan het werk. Geef het ongeveer 15 minuten. Dat moet genoeg tijd om u te laten weten of de temperatuur wordt kouder zijn.