E2a

Hoe kan ik een versnelling hoger schakelen voor de bijenteelt

Bijenteelt gedaan sinds de oudheid voor de winning van honing en bijenwas, maar wordt ook gebruikt voor de doeleinden van gewasbestuiving en de productie van bijen. Met het oog op een versnelling hoger schakelen voor de bijenteelt moet men eerst het verkrijgen van een bijenkorf met afneembare frames (een vereiste in alle staten), beschermende kleding, en natuurlijk, bijen.

Het eerste stuk van de bijenteelt versnelling te verwerven is de korf

Het eerste stuk van de bijenteelt versnelling te verwerven is de korf, die kunnen worden gekocht in kit-vorm (gemonteerd of niet gemonteerd), of in aparte stukken zelf te monteren. Meestal gemaakt van hout, een bijenkorf bestaat uit een plank, gevolgd door twee broed vakken waar de bijen zal nest en diervoeders. Boven dit is een stichting, of super, die frames om de honing te verzamelen in stand moet houden. Een deksel op de bovenkant van deze lagen completeert dit stuk van de bijenteelt versnelling in zijn meest elementaire vorm.

Een imker kan ervoor kiezen om meer spullen voor de korf te kopen. Deze lagen kunnen onder een stand op de korf af te houden van de grond, een entree reducer om toegang en temperatuur, een koningin excluder aan de koningin te houden van de honing te controleren, of een binnendeksel om ventilatie te bieden en isolatie tegen warmte te creëren en koude.

Beschermende kleding is een essentieel onderdeel van de bijenteelt versnelling. Het houden van de nek, gezicht en ogen bedekt met een kap en sluier is van cruciaal belang voor elke imker. Extra kleding zou omvatten een volledig pak of een jas lengte jas, gemaakt van een gladde, licht-gekleurd materiaal. Sommige imkers, vooral beginners, ook gebruik maken van lederen handschoenen als een onderdeel van hun bijenteelt versnelling.

De meest essentiële onderdeel van de bijenteelt versnelling is de bijen, die het beste te kopen in het voorjaar. Het is belangrijk onderzoek van de verschillende soorten bijen die commercieel beschikbaar omdat zij variëren in productiviteit, temperament en ziekteresistentie. Bee pakketten bevatten een gekooide koningin en een paar kilo, of een paar duizend, bijen.

Hoe kan ik een versnelling hoger schakelen voor de bijenteelt. Het eerste stuk van de bijenteelt versnelling te verwerven is de korf.
Hoe kan ik een versnelling hoger schakelen voor de bijenteelt. Het eerste stuk van de bijenteelt versnelling te verwerven is de korf.

De kleinere stukken van de bijenteelt versnelling voorzien van een roker, die een natuurlijke brandstof verbrandt, zoals houtsnippers of jute. De rook blijft de bijen kalm als de imker werkt op de frames van de korf. Een bijenkorf gereedschap of frame lifter, kan de imker om de beelden te wrikken uit de korf, omdat de plant harsen die bijen verzamelen zal vaak lijm de frames naar de korf. Omdat bijen kunnen blijven vasthouden aan de frames zoals ze zijn opgeheven van de korf, een bij borstel is een ander stuk van het vistuig een imker zou kunnen verlangen. De zachte borstelharen van de borstel zal voorzichtig verwijderen van de meest hardnekkige bijen. Een laatste stuk van de bijenteelt versnelling om inkoop overwegen is ten minste een goed boek om te leren over de ziekte en de bestrijding van plagen, zwerm controle, populatiebeheer, en honing.