E2a

Hoe kan ik goede foto's van kinderen te nemen

Het nemen van goede foto's van kinderen vereist geen een tot een fancy camera. Het vereist een fotograaf om de foto te zien in zijn hoofd alvorens het. Dit betekent dat een fotograaf moet zijn vol ideeën over hoe hij wil dat de foto's te kijken. Veel geld kan worden besteed het vinden van een goede camera, maar een goede camera is niet genoeg - het echte geheim zit in de fotograaf. Deze eenvoudige suggesties over kinderen en fotografie zal u tonen hoe om goede resultaten te behalen.

Hoe kan ik goede foto's van kinderen te nemen. Let interessante foto's om je heen.
Hoe kan ik goede foto's van kinderen te nemen. Let interessante foto's om je heen.
  1. Zoek uw foto. Rondom ons zijn veel goede onderwerpen te wachten om precies zoals ze zijn gevangen genomen worden. Spontane foto's zijn de beste en kan worden gevonden door kinderen. Kinderen zullen het niet erg dat u het nemen van de foto, omdat ze druk aan het spelen. In feite, veel kinderen als hun foto's worden genomen als ze worden gebruikt om het door hun ouders.
  2. Let interessante foto's om je heen Scenic foto's, zonsop-en ondergangen, bomen en beken, planten en dieren, groot en klein gebouwen zou interessant zijn foto's geven op de juiste hoek;. Voeg een kind om het beeld en je bent verzekerd van een goed schot.
  3. Zie de foto. Voordat u de foto maakt, zie het onderwerp als het zal verschijnen op de uiteindelijke afdruk. Zet de camera aan op uw oog, als het onderwerp zich niet inspirerend, op zoek naar een andere hoek dan schieten. Houd uw camera in de aanslag om te schieten.
  4. Laat uw onderwerp om te ontspannen. Als uw onderwerp zich kinderen, leren ze comfortabel en ontspannen. Ze zullen positief reageren.
  5. Fotografeer de gewone. Foto's van het dagelijks leven te creëren betekenisvolle herinneringen meer dan foto's met geforceerde doet zich voor als uw onderwerpen glimlach voor de camera.
  6. Leg de actie. Als uw camera heeft een functie voor het maken van vele foto's in snelle opeenvolging, of snelvuur, het te gebruiken. Dit is goed voor kinderen als ze bewegen snel.
  7. Ga op hun niveau. Children's fotografie is altijd al het onderwerp van bespreking in workshops voor beginnende fotografen. Om realistische proporties van kinderen te krijgen, moet je bukken, want als je staat, hun lichamen strak uitziet. Wanneer je onder hen of onder, kinderen kijken groot en belangrijk, van achteren of van de zijkant, met een frisse blik kan worden genomen.
  8. Vul de fotolijst. Reinigen van de achtergrond door in te zoomen uw lens zal daardoor de visuele rommel te elimineren. Om het onderwerp te houden in focus, een van het kind het gezicht van uw brandpunt. Maar als het kind is op zoek naar de camera, zich meer richten op zijn ogen.

Met betaalbare en gebruiksvriendelijke camera's

Met betaalbare en gebruiksvriendelijke camera's, kunnen kinderen de fotografie uitgegroeid tot een zeer interessante hobby. Kinderen zijn goede onderwerpen, omdat ze niet schelen hoe ze eruit zal zien op print. Ze zijn alleen bezorgd over hun comfort, vooral wanneer zij worden gebruikt om de klikken van de camera in de voorkant van hen. Ze zien er natuurlijk in hun foto's.

Het nemen van foto's aan uw familie gebeurtenissen kroniek zou een goed begin zijn. Children's verjaardagen, eerste communie, de overwegingen en ontvangen awards zijn gebeurtenissen die altijd moet worden herinnerd. Het fotograferen van kinderen is altijd populair geweest. Het is een kunst die men moet leren, want goede foto's zijn de moeite waard te slaan.