E2a

Hoe kan ik zwarte weduwe spinnen in een huis te identificeren

Weduwe spinnen zijn in de volksmond bekend als de leider van de spinnenweb wevers. Ze wonen in warmere gebieden van de wereld. De vrouwelijke zwarte weduwe spin gif veroorzaakt de dood als het giet een verkleinwoord hoeveelheid gif. Hoewel het gif van deze spin is niet dodelijk voor de mens, kan het fysiek slopende aan de kinderen en ouderen. Moet u de gegevens van een zwarte weduwe spin om u en uw familie veilig te houden in uw huis.

Hoe kan ik zwarte weduwe spinnen in een huis te identificeren. Typisch, mannelijke, zwarte weduwen zijn donker van kleur.
Hoe kan ik zwarte weduwe spinnen in een huis te identificeren. Typisch, mannelijke, zwarte weduwen zijn donker van kleur.
  • Jonge weduwe spinnen hebben over het algemeen plekjes van rood, oranje of geel. Kijk naar hun bovenbuik, je zult zien dat deze plekken of stroken op dit deel, terwijl hun hele lichaam is bedekt met lichte tinten van bruin en grijs.
  • Typisch, mannelijke, zwarte weduwen zijn donker van kleur. Meestal vindt u ze met zwarte of diepe, volle, bruin. Vrouwtjes zijn rood gekleurd en worden soms patroon met rode en oranje. Mannetjes hebben ook dit soort patroon, maar met oranje en gele kleur.
  • Vrouwelijke en mannelijke zwarte weduwen ook variëren in maten en vormen. Vrouwtjes maatregel van ongeveer ¼ tot ½ in lengte. Man weduwe spinnen zijn ¼ kleiner dan hun vrouwelijke tegenhanger. De buik de breedte kan meten tot ¼ inch tot 3/8 inch. Over het algemeen vrouwtjes zijn veel groter dan de mannetjes, en omdat ze hebben grotere lichamen, ze de neiging om sterker, maar mannen blijken langere benen dan vrouwen hebben. Over het algemeen zal de lengte van vrouwelijke weduwen variëren tussen 1 ½ tot 1 1/3 inch.
  • Jonge vrouwelijke weduwe spinnen 'hoofden vormen om een knop-achtige vorm hebben.
  • Let op hun voeten. Ze lijken te zijn als een zeer fijne kam. U kunt onderzoeken aan het achterste deel van de benen die krachtige, gebogen in haar zijde gooien om hun prooi te vangen hebben.
  • Zwarte weduwen wonen in eenzame plaatsen en zijn niet gezellig in vergelijking met andere soorten spinnen. Ze hebben alleen uit hun schuilplaats tijdens de paartijd. Zwarte weduwen zijn levendiger tijdens de nacht en zou alleen maar webben spinnen tijdens de uren van daglicht. Je ziet ze opknoping op hun web pronken die buik patronen.
  • Webs van de zwarte weduwe zijn ongelijk. Ze verschijnen onsystematisch, maar zijn in feite waakzaam goed gepland. Ze bevat drie doelgerichte structurele lagen: de ondersteunende draden op het hoogste niveau, de verwarde draden, en de loodrechte weeft aan de basis, die vooral worden gebruikt voor het vangen prooi. Als ze niet in contact staan met hun web, verliezen ze richting. Weduwe spinnen zijn goed in het spelen van dode als roofdieren komen om hen aan te vallen. Zij vallen uit hun web en lijken te hebben de strijd verloren.
  • Zwarte weduwe spinnen overleven voor een normale tijdspanne van een jaar. Soms, sommige soorten blijven bestaan voor twee tot drie jaar of langer en worden dus beschouwd als de grootste bevolking van web-spinning spinnen zijn.
  • Vrouwtjes zijn goed gevierd vanwege de verhalen die ze doden en chomp hun mannetjes na de paring. Vrouwelijke zwarte weduwe spinnen hebben grotere mond en gif is veel meer giftig. Onderzoeken toont aan dat vrouwelijke gif is 15 keer krachtiger dan die van ratelslangen.

Hoewel het noodzakelijk is om op zijn hoede en waakzaam in het vermijden van contact met zwarte weduwe spinnen, hebben zij gevonden om een gevoel van evenwicht te leveren in het milieu door het eten van kleine insecten. Het is onderwerp van onderzoek dat zwarte weduwen 'vergif is nuttig bij de behandeling van ziekten bij de mens.