E2a

Hoe maak je een 150 - liter grote aquarium te bouwen

De eerste stap in het bouwen van uw 150 liter grote aquarium is te achterhalen wat de exacte metingen zullen zijn om een tank van deze omvang te construeren. Afhankelijk van wat u van plan op het plaatsen in uw tank zal afhangen van de metingen die u nodig heeft. Sommige vissen zijn een stuk groter dan de andere en als je wil om grotere vissen in deze tanks te houden zult u wilt kopen en een grotere tank, dat is langer dan het is groter construeren. Als u een vis aquarium voor vissen die kleiner zijn en neemt niet zoveel ruimte wilt u misschien een tank die is groter dan het is langer te construeren. Afhankelijk van wat voor soort decoraties die je gaat gebruiken in je aquarium zal ook afhangen van de lengte en breedte van de tank ook. Er zal een aantal keren dat u zult willen controleer je wiskunde en controleer de metingen om te zorgen dat alle partijen worden gelijk gesteld anders als het gaat om het hele project te steken samen mag u niet recht hebben de metingen en zal worden moeten beginnen of kopen meer benodigdheden.

Een 150 liter grote aquarium dat je koopt in de winkel is in elkaar gezet op dezelfde manier dat je gaat om uw aquarium samen te stellen. Laten we zeggen bijvoorbeeld dat u wilt een vis aquarium dat is 6 meter lang en 4 meter hoog bij 2 meter breed dan bent u gaat nodig hebben om alle stukjes glas dezelfde afmetingen hebben te creëren. U moet 2 stukjes glas die maatregel 6 meter lang en 4 meter hoog zijn. Deze 2 stukken zullen de voor-en achterzijde van de vis aquarium. U moet dan een stuk glas, dat een hoogte van 2 meter breed en 4 meter hoog zijn. Deze 2 stukken gaan zijn de eindstukken. U moet dan een stuk glas voor de bodem die meet 2 meter breed en 6 meter lang zijn. Dit zal de bodem van uw aquarium te creëren. Zodra u deze metingen moet u de silicone lijm die bij elkaar houdt al uw stukken hebben.

Hoe maak je een 150 - liter grote aquarium te bouwen.
Hoe maak je een 150 - liter grote aquarium te bouwen.

U moet klemmen of iets dat bij elkaar zal houden al uw stukken, zodat wanneer het wordt gelijmd de stukken zal krap blijven en zal de best mogelijke afdichting. Zodra je alle 4 de stukken rond de bodem zijn geplaatst en verzegeld hebben de muren zorgen voor de vis aquarium te zitten 's nachts. Zodra de vis aquarium heeft gezeten en droog is wil je het te vullen met water te vinden als er lekken. Als er lekkages verwijder al het water en laat het drogen en het toepassen van meer sealer om de vis aquarium en het toestaan om te zitten 's nachts. Zodra je dit hebt gedaan herhaal de stappen om te zien of de tank blijft lekken en als het eenmaal niet je hebt dan uw vissen aquarium.