E2a

Hoe maak je een beatles album collectie op te bouwen

John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr zijn vier fantastische Engelsen die waren gevormd en beïnvloed vele muziekgenres, waaronder pop en rock and roll. Het succes van deze vier mannen moet nog worden overtroffen, dus het is volkomen begrijpelijk waarom je zou willen om The Beatles albums te verzamelen.

Vergeet niet dat de band veel albums uitgebracht

Hoe maak je een beatles album collectie op te bouwen. Beslis over de collectie die u wilt starten.
Hoe maak je een beatles album collectie op te bouwen. Beslis over de collectie die u wilt starten.

Vergeet niet dat de band veel albums uitgebracht, met een aantal songs zijn in twee of meer albums. Ze hebben ook singles, EP's, bootlegs, en videographies. De meeste van deze voorzieningen zijn niet meer beschikbaar in vinyl platen, dus zorg ervoor dat u er rekening mee dat degene die je wilt op vinyl te nemen. Je zult in staat zijn om uw collectie compleet met een beetje doorzettingsvermogen en geduld!

Beslis over de collectie die u wilt starten. Je moet uitzoeken als je wilt elke album ooit uitgebracht door The Beatles, of als u vasthouden aan een soort van medium te verzamelen. Zo kunt u verzamelen alleen de vinylplaten, of ga voor alle cd's die ze ooit uitgebracht. U kunt ook in de films die ze hebben gemaakt, zoals Nacht van een Harde Dag, Help, Yellow Submarine, en Let it Be.

U kunt zelfs het verzamelen van de Japanse Film Poster tegenhangers van deze films, ze zijn heel interessant en excentriek. Met andere woorden, je moet de opbouw van uw portefeuille door eerst een lijst van de albums die u wilt en in welke vorm je ze wilt hebben. Voor de volledige lijst van hun album releases, kunt u een bezoek aboutthebeatles.com . Er zijn een aantal albums die zijn alleen uitgebracht in bepaalde landen, dus je moet misschien extra inspanning om deze te verwerven uit te oefenen.

Vergeet niet dat er veel heruitgegeven albums van The Beatles die er zijn, zoals een aantal Greatest Hits albums en andere compilaties. Je moet ook beslissen of u deze wilt. Alvorens iets te doen, zorg ervoor dat op te schrijven alles op wat je "moet hebben." Andere "impulsief koopt" kan komen in later, maar je moet deze lijst, zodat je zou moeten ergens om uw zoekopdracht te beginnen.

Vergeet niet dat de band veel albums uitgebracht. Koop albums voor uw verzameling.
Vergeet niet dat de band veel albums uitgebracht. Koop albums voor uw verzameling.

Koop albums voor uw verzameling. Nu je alles hebt opgeschreven, is het tijd om daadwerkelijk items te kopen voor uw verzameling. Als je in bent voor de CD-formaat releases, dan zal het relatief eenvoudig voor u om ze te verzamelen. Ga gewoon naar je lokale platenzaak en ze zullen er zeker om ze te hebben, zolang ze lokaal releases (wat betekent dat ze niet exclusief releases in andere landen).

U kunt ook kijken over hun vinyl platen om te zien of je het geluk hebt om een die u wilt zien. Als je geneigd om vinyl platen verzamelen nog meer, dan moet je zoeken in online veilingen of verzamelwaarde websites. Sommigen van hen bieden zeldzame items, en de meeste van hen zal u het record voor een kleine vergoeding. Voor beschikbare vinylplaten, kunt u eil.com of andere speciale platenzaken of websites.

Vergeet niet dat het relatief eenvoudig te verzamelen The Beatles albums. Alles wat je nodig hebt is een beetje tijd en geduld bij het invullen van uw lijst. Een deel van het plezier in het hebben van een collectie is de eigenlijke jacht op de records, dus zorg ervoor dat niet gefrustreerd wanneer een plaat of CD is heel moeilijk te vinden of te verwerven. Het betekent alleen dat het meer de moeite waard zijn in de voleinding zodra je het!